Brabantsdagblad - brabantsdagblad.nl - BD RSS feed

Latest News:

BSOB krijgt boel maar niet op orde 27 Aug 2013 | 04:17 pm

OSS/UDEN/VEGHEL - De problemen bij de Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) zijn ondanks het vertrek van directeur Liesbeth Sjouw nog steeds niet opgelost. Dinsdag was het digitaal loket van de Be...

Archeologische vondst zonder waarde 27 Aug 2013 | 03:59 pm

ZEELAND - De funderingen die vorige week zijn opgegraven op het voormalige Morgenzonterrein in Zeeland, hebben geen archeologische waarde. dat zeggen Landerdse ambtenaren.

Tegenstanders Kindcentrum niet bij start 27 Aug 2013 | 03:52 pm

ZEELAND - Jarenlang streden ze tegen de komst van een Kindcentrum in hun buurt. Maar vanochtend bij de officiƫle start van de bouw lieten ze zich niet zien.

'I have a dream'-brieven in het Brabants Dagblad 27 Aug 2013 | 03:50 pm

DEN BOSCH - De droom die Martin Luther King vijftig jaar geleden in Washington uitsprak, inspireert mensen nog altijd. Dat blijkt uit vier brieven die woensdag in het Brabants Dagblad staan.

Tilburgse portier stond met doorgeladen wapen aan de deur 27 Aug 2013 | 03:49 pm

BREDA - "Hoe kwam u er bij om in het uitgaanscentrum met een geladen pistool rond te lopen?", wilde de rechter dinsdag weten van een voormalige Tilburgse horecaportier (30).

Legertje toppers vangt absentie Vos op 27 Aug 2013 | 03:37 pm

DEN BOSCH - Marianne Vos is er niet, maar toch heeft de Boels Rental Ladies Tour, die dinsdag begint, een sterk deelnemersveld. De meest aansprekende naam op de lijst is die van Emma Johansson.

Eerste schop(pen) Kindcentrum Zeeland 27 Aug 2013 | 03:36 pm

ZEELAND - Zeshonderd basisschoolkinderen hebben deze dinsdagochtend 27 augustus het officiƫle startsein gegeven voor de bouw van het Kindcentrum in Zeeland.

Tilburger springt met parachute van hoogspanningsmast 27 Aug 2013 | 03:33 pm

TILBURG/NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL - Omdat hij met een parachute van een hoogspanningsmast in Nieuwerkerk aan den IJsel was gesprongen, is maandag een 33-jarige Tilburger gearresteerd.

Vlas-Graan & Koffie Veghel opent donderdag 27 Aug 2013 | 02:52 pm

VEGHEL - Patrick van Eenbergen opent donderdag zijn eetgelegenheid Vlas-Graan & Koffie. Hij heeft samen met vele anderen de laatste dagen hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben.

Eis: vier jaar cel voor poging doodslag op Eindhovenaar 27 Aug 2013 | 02:43 pm

DEN BOSCH - Een 52-jarige Tilburger moet volgens het openbaar ministerie vier jaar cel krijgen voor een poging doodslag op een Eindhovenaar. De verdachte zat net in de nadagen van zes jaar cel en zes ...

Related Keywords:

den bosch, brabants dagblad, brabantsdagblad, Jobtrack, psv, brabants dagblad tilburg, programma psv, brabantsdagblad.nl, brabants dagblad.nl, ralf elshof

Recently parsed news:

Recent searches: