Architect - architect.mk - Architect.mk | Дома

Latest News:

Нова, подобрена визуелизација во Google Earth 27 Jun 2012 | 01:11 pm

Google Earth неделава објави подобрувања во нивната апликација со која што можете да  пребарувате и истражувате локации ширум светот, во која ги имаат променето ...

Видео - Како до нов дизајн со рециклирање на стари фрижидери 27 Jun 2012 | 12:35 pm

Холандскиот дизајнер Dirk Vander Kooij изнајде начин со помош на 3Д принтер да ги реализира своите дизајнерски концепти во продукти со тоа што употребува стари фрижидери како основен материјал кои по ...

Видео - Како до нов дизајн со рециклирање на стари фрижидери 27 Jun 2012 | 12:35 pm

Холандскиот дизајнер Dirk Vander Kooij изнајде начин со помош на 3Д принтер да ги реализира своите дизајнерски концепти во продукти со тоа што употребува стари фрижидери како основен материјал кои по ...

Конкурс - Избор на идејно архитектонско ентериерно решение за комплексот “Македонско село” 27 Jun 2012 | 11:45 am

Деновиве е објавен конкурс од страна на Министерството за  економија во кој се повикуваат архитектите да проектираат  идејно архитектонско ентериерно решение за комплексот “Македонско село”...

Конкурс - Надградба и фасадно обликување на ГТЦ Скопје 17 Jun 2012 | 05:44 pm

АД Градски Трговски Центар објави конкурс за надградба на уште еден кат, како и фасадно обликување на ГТЦ Скопје. Право на учество имаат ...

Конкурс - Надградба и фасадно обликување на ГТЦ Скопје 17 Jun 2012 | 05:44 pm

АД Градски Трговски Центар објави конкурс за надградба на уште еден кат, како и фасадно обликување на ГТЦ Скопје. Право на учество имаат ...

Vray elite - Како да креирате тревни површини во 3D Max (видео) 29 May 2012 | 03:06 am

Корисен видео туториал во кој можете да ги совладате техниките за изработка на реалистични тревни површини со помош на Vray fur...

Vray elite - Како да креирате тревни површини во 3D Max (видео) 28 May 2012 | 11:06 pm

Корисен видео туториал во кој можете да ги совладате техниките за изработка на реалистични тревни површини со помош на Vray fur...

LEAP - Новата контрола на движење во светот на компјутерите 28 May 2012 | 01:25 am

LEAP Motion  е новиот геџет чии дивелопери имаат за цел да го променат начинот на управување и користење на компјутерите и тоа во многу блиска иднина. Michael Buckwald, соспственикот на оваа компанија...

Бесплатни примероци за 3Д софи во Vray 28 May 2012 | 01:07 am

Гратис, шеринг за архитекти и дизајнери со кој во прилог приложуваме неколку бесплатни примероци на современи софи кои можете да ги имплементирате во сцените за вашите ентериери доколку работите во...

Related Keywords:

opstina kisela voda, architect.mk, ureduvanje na domot, trackx, ureduvanje dvor, igor vasilevski, deli at gateway | 10×10 design consultants, arhitekt.mk, aleksandar makedonski animacija, 26km to mkd

Recently parsed news:

Recent searches: