Atlas - berneboneber.atlas.cz - Magazín - Aktuálně.cz

Latest News:

VIDEO Jak by vypadal život bez mobilu? Strašně i krásně 27 Aug 2013 | 08:00 am

 Zapomněli jste doma svůj úžasný a nedostižný chytrý telefon a nevíte si bez něj rady? Nemůžete si psát s přáteli. Nikam netrefíte, protože nemáte po ruce mapy. Nic si nevyfotíte. Zkrátka nejste ve sv...

Mužem roku se stal fešný borec z Moravy Antonín Beránek 26 Aug 2013 | 07:19 pm

 Čtrnáctým Mužem roku se v pátek večer stal Antonín Beránek z Brna. Třiadvacetiletý student pojede Českou republiku reprezentovat do daleké Indonésie na mezinárodní soutěž Mister International.

Macura s Rychtářem opět v sobě: Hrozí Ivetě soud? 26 Aug 2013 | 02:26 pm

 A zase ta Iveta!? Copak vyvedla tentokrát? Nic moc. Jen jí ke všem možným dluhům přibyl ještě jeden další, 15 tisíc za zdravotní prohlídku v Rakousku, kterou podstoupila během svého nedávného "výletu...

Tereza Kerndlová se vdala: Dorazil i Miloš Zeman! 26 Aug 2013 | 01:31 pm

 Tereza Kendlová je sice už dva týdny vdanou paní, s René Mayerem se vzali v Las Vegas, ale svatební hostinu a veselici si nechali až na doma.

VIDEO Co udělá s kapelou 80 piv: Udrží se na nohou? 26 Aug 2013 | 08:00 am

 Kapela Moones uskutečnila zajímavý experiment. Na vlastní kůži si vyzkoušela, a natočila, co s kapelou a jejím výkonem udělá celkem 80 piv.

Kuchařová a Brzobohatý: Vydrží jejich vztah? 26 Aug 2013 | 08:00 am

 Jeden z nejnovějších párů, Taťánu Kuchařovou a Ondřeje Brzobohatého, čeká v nejbližší době jedna zkouška za druhou. Nejprve se utkají v populární StarDance a pak je rozdělí na dlouhou dobu oceán.

Polonahé celebrity řádily v Las Vegas: Co ukázaly? 26 Aug 2013 | 08:00 am

 Karneval Midsummer Lingerie v Las Vegas je velkou událostí a tentokrát se nesl v duchu svého pompéznějšího bratra z Rio de Janeira.

VIDEO Úchylný superman z Polska: Osahává ženám prsa 25 Aug 2013 | 08:00 am

 Naši sousedé v Polsku nemají zrovna v poslední době o podivíny nouzi. Nedávno nás šokovala sexuchtivá Ania Lisewska a teď je to pro změnu šílený Boobs man v překladu Prsoman.

Otřesné: V Číně matka vyhodila siamská dvojčata! 25 Aug 2013 | 08:00 am

 Peking - Neradostný osud potkal siamská dvojčata z čínské provincie Che-nan. Nejen, že se narodila srostlá, ale navíc je matka odložila. Děti byly 11. srpna nalezeny opuštěné.

Aňa poprvé od porodu venku: Zase je štíhlá a sexy! 24 Aug 2013 | 08:00 am

 Aňa Geislerová po dlouhé době vyrazila do společnosti a jako vždy vypadala skvěle. Jako by snad před dvěma měsíci neporodila svoje už třetí dítě.

Related Keywords:

atlas.cz, darkelf, dark elf, autoatlas, auto, auto atlas, www.atlas.cz, darkelf.cz, atlas smtp

Recently parsed news:

Recent searches: