Bbalbania - bbalbania.info

General Information:

Latest News:

Largohet Xhimi! 21 Apr 2013 | 02:21 am

Spektakli nis me ironi nga banorët;-Opinionisti: “Sonte duhet të dalë Xhimi” 21 Apr 2013 | 12:42 am

Arbana hyn në studio dhe pasi përshëndet publikun kujton për publikun se televotimi është ende i hapur për katër të nominuarit e kësaj jave. Banorët janë ndarë në dy grupe evidente ku bëjnë pjesë Anai...

Nje banore e re ne Big Brother Albania 6 14 Apr 2013 | 04:27 pm

Ka ardhur momenti që banorët të realizojnë fazën përfundimtare të provës së javës. Banorët ftohen në oborr dhe aty ndodhet një supermarket ku ata mund të marrin produktet e provës. ndërkohë në oborr n...

Olta lë shtëpinë e kënaqur për qëndrimin e saj 14 Apr 2013 | 04:24 pm

Pas provës banorët futen në shtëpi dhe Arbana u kërkon vëmendje sepse tashmë është momenti i eliminimit të kësaj jave. Mes të nominuarve është Olta ajo që publiku ka përzgjedhur për të larguar këtë ja...

Joana i kërkon mendim Anaidit për marrëdhënien me Edberin 10 Apr 2013 | 05:16 pm

Ndërkohë që banorët e tjerë shtrihen për të fjetur gjumë, Anaidi dhe Joana shtrihen në të njëjtin krevat duke biseduar, dhe në anën tjetër Elena e Vigani në krevatin e tyre. Joana përfiton nga moment...

Vigani e Elena flenë sërish bashkë 9 Apr 2013 | 04:17 pm

Iliri, Shpendi, Eldora dhe Edberi shkojnë në dhomën e gjumit e mendojnë të bëjnë një tjetër lojë për disa prej banorëve. Iliri mendon që të lënë vezë në krevatin e Anaidit ose Viganit, në mënyrë që ku...

Anaidi: Kete jave do jem ndryshe 7 Apr 2013 | 05:32 pm

Anaidi e banorët e tjerë në dhomën e ndenjes vazhdojnë të bisedojnë, duke marrë shkas nga ngjarjet gjatë spektaklit. Ai mendon se gjatë kësaj jave nuk duhet të vazhdojnë me strategjinë e javës së kalu...

Largohet Marselini 7 Apr 2013 | 02:19 am

Elena zbulon sekretin e Eldorës 7 Apr 2013 | 01:17 am

Big Brother javën e kaluar, gjatë spektaklit futi në shtëpi indikacione në lidhje me indikacionin e Eldorës. Ajo mban sekretin “Jam talasemik” dhe sekreti i saj u zbulua për publikun javën e shkuar. K...

Marselini qan per djalin 6 Apr 2013 | 04:03 pm

Në dhomën e gjumit ndodhet Eldora e Shpendi, të cilët bëjnë shaka me njëri-tjetrin, të shtrirë në krevat, ndërsa në anën tjetër ndodhet Marselini, i cili është duke shkruar një poezi për djalin e tij....

Recently parsed news:

Recent searches: