Biznesi - biznesi.net - Biznesi.net

Latest News:

Si të shkruajm një punim diplome dhe punime të seminarit 29 Apr 2012 | 09:05 am

QËLLIMI I PUNIMIT TË DIPLOMËS DHE I PUNIMEVE TË SEMINARIT Studenti, sipas regjimit të studimeve dhe në bazë të plan-programit mësimor, është i obliguar që të kryejë të gjitha detyrimet e parapara. Në...

Metodat e zgjedhjes se mostres 31 Mar 2012 | 08:26 am

View more presentations from Menaxherat

Lidershipi 26 Mar 2012 | 06:39 am

View more PowerPoint from Menaxherat

Diskriminimi në punë 23 Feb 2012 | 06:43 am

View more presentations from Menaxherat

Bazat e menaxhimit – Dr. Ibish Mazreku 28 Jan 2012 | 06:08 am

View more documents from Menaxherat

Related Keywords:

ministria e ekonomise

Recently parsed news:

Recent searches: