Blog - allishalf.blog.com.mk - Fresh Blog

Latest News:

:) 14 Nov 2009 | 09:12 am

Не сум сигурна дали има пред, можеби е она што се наѕира од длабочината на мојата најизразита брчка. Но без сомнение има потоа, тоа јасно го гледам на површината твоите спокојно затворени очни капаци....

до скоро видување 7 Oct 2009 | 07:20 am

Вратата остана отворена, се плашев дека нема веќе да можам да го гледам светот објективно, нити пак да научам нешто ново. И оставив можност да ги прибирам сите расположенија и состојби, за наше искуст...

цело+1/3 10 May 2009 | 07:02 pm

1/3=6,84 см -->

препорачливо 10 Apr 2009 | 09:24 am

"Their sound is the culmination of years of experimentation and independent development. Thе resultant sound is a heavily percussive industrial organic hybrid, a new meshing of electronic loop...

шо има прилепчанка да каже за Скопје 29 Mar 2009 | 09:12 pm

Едвај успеав да постирам! Кој може нека чита вака без прореди, без нови пасуси, без  филовани гомненици! Едноставно блогерајов не сака и не сака.       Не сум од Скопје од Прилеп сум си и мило ми е. Н...

талог 10 Jan 2009 | 10:33 pm

          Сношти те сонував како момче. Седеше на мојот стар сив тросед со скрстени нозе. Си ги држеше стапалата и нишајќи се напред назад раскажуваше течно. Чекав да дораскажеш, па да те бакнам. Не п...

. 4 Jan 2009 | 09:27 pm

-->

Да додадам 14 Dec 2008 | 09:45 pm

Госпоѓата,таа што ми го постави столот под моите растреперени колена за време на промоцијата(не сум сигурна дали тоа го направи затоа што и го попречував видикот накај Рибаро, или забележа дека не мож...

ПРОМОЦИЈА! 10 Dec 2008 | 06:59 am

Јас и тимот на ЃУРЃА Ве покануваме на промоција на мојата прва книга "Добро утро, Кафе!" Книгата е збир од селектирани постови од моите блогови http://allishalf.blog.com.mk/ и http://alleist.bl....

Добро утро, Кафе! 16 Nov 2008 | 06:11 am

Збирката “Добро утро, Кафе! - Жена со такви колкови треба да раѓа синови -” е производ  добиен со селекција на мои текстови постирани на блогот allishalf.blog.com.mk и alleist.blogspot.com во пер...

Related Keywords:

filozof, mk blog, вмро, sms lyobovnie, meceto usko, blog taa, shifri za gta san andreas, ultras blog, Јади бурек, aerodrom family

Recently parsed news:

Recent searches: