Blog - astrostoper.blog.mk - Astrostoper

Latest News:

долг 20 Jun 2013 | 12:45 pm

често гледаме во хоризонтот како таму, да има нешто за нас а хоризонтот постојано не‘ гледа нас како нешто, да имаме за него има и имаме цел живот му должиме нешто најчесто себе

за да видиш, не мора да си видовито 6 May 2013 | 01:57 am

таму некаде, горе обоеното море е мое може и твое да е ако имаш само една боја која недостасува . боја, на која ниту именето не и‘ го знам а ги познавам сите добро, скоро сите освен на таа, која недос...

од туѓи стихови 21 Apr 2013 | 08:33 pm

од туѓи стихови ќе составам реченица од лебедови пердуви крилја за лет кон ниту еден познат свет спиеш ли? сонувам сонувам? спиеш ли . така сум поблиску и многу попопустлив под клепките имамсвое скива...

понекогаш – некојси репринт 1 Apr 2013 | 11:24 pm

Секаде и Секогаш Последниот збор го има Судбината Никаде и Никогаш Не си сигурен Што таа ќе рече А Некаде и Понекогаш Нема да ја Разбереш

зашто постои зошто 22 Mar 2013 | 12:25 am

боите воопшто не се бесгласни тие никогаш и не биле бесгласни понекогаш ечат до самото небо а понекогаш во самите нас пеат блуз на раскрсници или серенади под, само нам познат, балкон . а постојат мно...

четрти пут КОВЕР од boyce avenue 22 Mar 2013 | 12:07 am

. F C Dm See the stone set in your eyes, Bb [...]

КОЛКУ ВРЕДИ ЕДНА ЉУБОВ? 5 Feb 2013 | 07:50 pm

. е колку, де кога не може да и‘ измериш должина како на панталоните да не е прекусо или предолго кога не може да се мери ниту количина како серум против беснило ако е премал, не делува ако е преголем...

ис дис лов и цовердале сос вхитеснаке 25 Jan 2013 | 02:35 am

. Em7 I should have known better Hm7 C9 Than to let you go alone Em7 It's times like these Hm7 C9 I can't make it on my own Em7 [...]

нема 18 Jan 2013 | 02:52 pm

нема да бидам подобар, отколку што сум ниту некогаш децата ќе учат за мене, дури ни во некој мал пасус на крајот од некое поглавје и нема да сум подобар, отколку сум за неа иако таа ми кажува не треба...

Јason Mraz – I Won’t Give Up 16 Jan 2013 | 01:39 am

. A E When I look into your eyes A E It's like [...]

Related Keywords:

alexa mk, kronos - free wordpress theme nulled, cheap custom jerseys, roll forming machine by big teams, review of aquatic toxicity estrogenix responses, photo poclain bull vinv traks, он нет мк, kangurek hip-hop, "rafael quinn" and, mystery poems gothic mind

Recently parsed news:

Recent searches: