Blog - nadeznan.blog.mk - nadezna

Latest News:

Ало, Јанкуловскa!!!!!! Зарем треба да не тепаат ко кучиња во родната земја?( незнам кој дел) 10 Mar 2012 | 02:52 pm

Министерке Ви сеобраќам по незнам кој пат низ годиниве, можете се што сум ви пишала да најдете на овој блог, нејсе. Барем да ме послушавте еднаш, немаше да дојде до вакво нешто- да не тепаат нас Маке...

Се враќам 4 Mar 2012 | 02:05 pm

*** Зошто има многу кретени на кои треба да им порачам многу работи ***

Дамјан ручка 23 Apr 2011 | 01:24 am

Дамјан Ручка ( едночинка од 5 минути со два лика ) Mама:Дамјан сака сокче, а? Дамјан:Пу цуцла,бљак.Дај мори од тоа кашичето благо! Мама:Ајде мама, ајде. Дамјан: Дај каша, дебела! Mama :Aјде малц...

Трло држава 21 Mar 2011 | 10:52 am

По нападите на Нато на Либија, Србите излегоа на улица да го искажат своето мислење и незадоволство. Нас, како и по обичај, никаде не нема…Ние, по обичај, не ни имаме мислење…Така не научија, ништо д...

Комплекс 19 Mar 2011 | 08:07 am

(Едночинка) Локација : Амбуланта Чаир, Скопје Улоги : Надежна, Дамјан, докторката која го прегледува, сестрата што подготвува вакцина Докторката : Добар е малиов, може да прима вакцина. Сестрата :...

Лицемерие 18 Mar 2011 | 09:02 am

Ако веќе си јавна фигура, посебно инволвирана во политиката, во оваа држава, пред се треба да повнимаваш на кои вредности им даваш предност. Значи, џабе владините кампањи за етика, Бичиклиски, кога т...

Лицемерие 18 Mar 2011 | 05:02 am

Ако веќе си јавна фигура, посебно инволвирана во политиката, во оваа држава, пред се треба да повнимаваш на кои вредности им даваш предност. Значи, џабе владините кампањи за етика, Бичиклиски, кога ти...

Македонија…Macedonia… 16 Mar 2011 | 01:59 am

….низ мојот објектив…. Македонија треба да ја запознаеме, за да ја сакаме уште повеќе. И искрено- не ми треба Европа, затоа што малку ми е еден живот за да ги видам сите убавини на Нашата Македонија...

Манастир Успение на Пресвета Богородица -Матка 15 Mar 2011 | 07:29 am

Во 14. век, на левиот брег на реката Треска, на нејзиниот излез од клисурата е подигнат манастирот Матка. Името го добил бидејќи бил централен (матичен) за другите манастири и скитови што се наоѓале в...

Манастир Успение на Пресвета Богородица -Матка 15 Mar 2011 | 03:29 am

Во 14. век, на левиот брег на реката Треска, на нејзиниот излез од клисурата е подигнат манастирот Матка. Името го добил бидејќи бил централен (матичен) за другите манастири и скитови што се наоѓале в...

Related Keywords:

alexa mk, kronos - free wordpress theme nulled, cheap custom jerseys, roll forming machine by big teams, review of aquatic toxicity estrogenix responses, photo poclain bull vinv traks, он нет мк, kangurek hip-hop, "rafael quinn" and, mystery poems gothic mind

Recently parsed news:

Recent searches: