Blog - novek.blog.com.mk - Fresh Blog

Latest News:

Цигари, месо и возење коли 27 Dec 2009 | 12:06 pm

Ако ВАС ви смета моето пушење цигари, тогаш веднаш би сакал да ви кажам дека и ВАШЕТО возење на кола мене ми смета и е многу поштетно и загадува многу повеќе. Ако ВАС ве труе моето пушење цигари, тог...

Ништо не е онака како што изгледа 9 Nov 2009 | 10:00 am

Седам во кафана на договорено и го чекам пријателот да намине, а тој касни... - Абе што те нема, му велам, а тој (сопственик на менувачница), ми вика: - Абе гужва, мењаат луѓето пари па то ти је... ...

Педерите и го ... 28 Oct 2009 | 08:25 pm

Педерите и го ебаа таткото на државата Додека сите и ја ебаваа мајката на државата, педерите најдоја празен простор и и го ебаа таткото. Се оградувам од сите обиди да бидам етикетиран како нетоле...

Борбата за Македонија се разгорува на е-републик 14 Oct 2009 | 08:14 pm

Го разбравте насловот? Е... Е - Републик е онлајн стратегиска игра која освем играчи од цел свет ја играат илјадници Македонци и Грци. Покрај играњето има се и сешто па и разгорена караница околу им...

Кулојна 8 Oct 2009 | 09:38 am

Кулојна е маст што се мачка пред некоја случка каде сакате да изгледате кул, а од некоја причина не ви работи жлездата за лачење кулин. На пример пред некој ден нашиот прецедател ги прими Германските...

МАНУ е во право - Американци и Британски војници сепак ги обучувале ОНА 24 Sep 2009 | 09:45 pm

Докази и извори на информации: Тука само параграфите кои укажуваат, а под секој параграф има и линк од каде е превземено - и го има интегрално целите текстови... From Bosnia to Kosovo The "Bosnian ...

Се продава бебе 11 Aug 2009 | 12:38 am

На www.pazar.mk можете да си купите бебе!? Дали и во Македонија почна Бугарскиот и Романскиот бизнис со продажба на бебиња? Па ако почна најверојатно е блиску датумот за наше зачленување во Европска...

Јахалија - Јахалиа 23 Jul 2009 | 12:22 pm

     Јахалија или како што е Англиската транскрипција Jahiliyyah, al-Jahiliyah или jahalia е Исламски концепт на „Одсуство на Божја Вдаховеност“ или „Состојба на одсуство на Божјото водство“. Исто так...

До 2013 - 2,2 милијарди жители ќе бидат приклучени 22 Jul 2009 | 10:22 pm

Спрема прогнозите на Forreseter Research до 2013 бројот на интернет корисниците ќе се зголеми на 2,2 милијарди. Најголем пораст ќе има во Русија и Турција со некои 8% пораст, а развиентие земји како ...

Пиво Фест - Пост Фестум 20 Jul 2009 | 09:55 pm

Пиво Фест Веќе не знам кој по ред. Петти, шести или седми. Важно не е прв а нема да биде ни последен. За сите што не беа еден краток осврт: - Штандови - 7 или 8. Настегани еден до друг. Масите во ...

Related Keywords:

filozof, mk blog, вмро, sms lyobovnie, meceto usko, blog taa, shifri za gta san andreas, ultras blog, Јади бурек, aerodrom family

Recently parsed news:

Recent searches: