Blog - roxane.blog.com.mk - røxy's blog

Latest News:

на Изметич блогот има баг? 27 Dec 2009 | 12:17 am

Кај Јанкич Изметич се случи некој куршлус добил опклада дека Солун е наш и кило чварки со пудинг и сега крка нема време да поправа тоа пречките во кои се изгубија коментарите на блог елитата   :)) ....

Спаска ?? 6 Aug 2009 | 05:44 am

Деновиве се мота оваа вест за Спаска Митрова од Гевгелија чија афера е на пат да ги наруши Македонско -Б’лгарските (сексуални) односи. Она што е навистина застрашувачки и за мене барем ново е тоа шт....

Слушнав и видов на блог 2 Jul 2009 | 09:08 pm

Тито-  премногу гимназии го носат ова име и воопшто не е сфатливо Зошто кога и самата сфрј не постои повеќе. Премногу улици се викаат ЈНА , исто така несфатливо . Заклучок над заклучоците : ,.........

Да не ти се верува... 28 Mar 2009 | 02:46 am

Спобудалената лепрозна толпа телиња шета заплакана по блогови и по интернет весници и рика како немале они Црквиче на Плоштад !! И сите низ гугл и барање фотки од бројни градови покажувајќи како еве с...

Цвикатор Претседателски 14 Mar 2009 | 02:58 am

Големиот Македонец, тој од тие најгордите- потомок на александрије македонски големиот воин со 30метра копје , што не се плаши од ништо, што на непријателот фино ќе му покаже кои сме и што сме и колку...

Што ќе праиш. Ќимче=глупо 31 Jan 2009 | 03:49 am

Ако некој се чуди што ми се заредија вака постови за некои посебни ликови од ова јавнава куќа.. нека не се чуди, преку таквото ми е од ќимчовци,срни,телиња,миленковци, бартимеи,џанчиња,офчарчиња.. Од...

Fear&Loathing in НАША ТВ - Сикуел 30 Jan 2009 | 12:37 pm

Конечно ги видовме лицата на оној нашиот симпатичен крваво сликовит abortusne . Дамите кои се зад тој блог, гнасните грозоморни плакати што ги гледавте низ град, крвави блогови , нашиот Јанко Буре...

Неделко Обраснатиот 28 Jan 2009 | 10:17 am

Си отворив блог пост во кој ќе ги ставам сега веќе избришаните witty коментари на блогерите во газолизачкиот текст на овој наш Chabal , caveman. Леле кој нашол да вади ѓоамити “прљав“ веш ??? о...

Деди,Деди, ПРОЛУПА! 18 Dec 2008 | 01:39 am

Нашиот сениор блог новинар пензионер така се затрча-залета да испогланца по некоја турска  кондура  што во залет , лет испотепа невини луѓе и  нормално се направи важен. Е да,  турче фрлил неколку сем...

Relay baton 6 Dec 2008 | 06:41 am

Да се отповикам на уредната покана за штафета од  профа и виртуелла 1.  Жељко Малнар , ночна мора, кој повеќе не бара  лудаци низ азија ги нашол тука околку себе ;)  феноменален паралелен универз...

Related Keywords:

filozof, mk blog, вмро, sms lyobovnie, meceto usko, blog taa, shifri za gta san andreas, ultras blog, Јади бурек, aerodrom family

Recently parsed news:

Recent searches: