Blog - saveas.blog.com.mk - Fresh Blog

Latest News:

Светот кој сами си го создадовме 13 Sep 2009 | 06:41 pm

Одамна не сум свратил на блогерајот, ама што да се прави кога: „Јас“ светот го гледам како поле за ‘рмбање од утро до мрак, па и подоцна од тоа. Интересно е дека живееме во свет каде сите добра на св...

АНКЕТА - Дали Македонците се Хелени? 16 Feb 2009 | 02:41 am

Некоја иницијатива од некој си форум, веројатно нешто важно. Извор http://www.topix.com/world/macedonia

WINDOWS 7 - минимални побарувања 13 Feb 2009 | 10:33 am

Getting ready to install the Beta What you'll need A blank DVD A PC with a DVD burner A test PC for the Windows 7 Beta that meets these minimum hardware recommendations (specific to the Beta and s...

Амортизери генератори 12 Feb 2009 | 10:59 pm

Двајца студенти од популарниот MIT (Massachusetts Institute of Technology) изработија прототип амортизер кој механичката енергија ја претвара во електрична и ја намалува потрошувачката на гориво. Ово...

Платежниот систем во Македонија башка Демократијата 12 Feb 2009 | 09:44 pm

Се’ почна со една платежна картичка и со една банка кои сега се пропаднати. Потоа гледаме редовни 6 месечни репрограмирања на фискалните апарати и сега повторно Македонските граѓани НЕМОЖАТ да земат п...

И уште еден поздрав за ОН-НЕТ Администраторите 4 Feb 2009 | 12:32 am

Се’ да се правело без професионалност.

Ѓорѓи Иванов 3 Feb 2009 | 11:31 pm

GJORGI IVANOV PH.D. Personal data: born on 02.05.1960 in Valandovo, Republic of Macedonia Nationality: Macedonian Languages: Native - Macedonian. Foreign - English Permanent address: ul. Dame Gruev -...

02.02.2009 2 Feb 2009 | 08:49 pm

САКАМ ДА ИМ ГО ЧЕСТИТАМ ПРАЗНИКОТ НА НАШИТЕ POWER АДМИНИСТРАТОРИ ОД ОН-НЕТ Многу се вредни и способи, впрочем како и целата фирма изгледа. (како да во другите сектори е нешто побрзо) Коментар од кај...

МАЛКУ РАКОМЕТ 21 Jan 2009 | 05:34 pm

И да сите се гордееме со успесите на машките ракометари, АМА дали Македонискиот народ и поточно многуте господа директори - џентелмени ги заборавија нашите ракометарки? Точно е дека половина од нив н...

Related Keywords:

filozof, mk blog, вмро, sms lyobovnie, meceto usko, blog taa, shifri za gta san andreas, ultras blog, Јади бурек, aerodrom family

Recently parsed news:

Recent searches: