Blog - sskuka.blog.mk - Изградба на куќа :: и блог во изградба :)

Latest News:

Ограда за тераси (DIY) 19 Apr 2013 | 04:35 am

Со доаѓањето на убавото време, читај сончево и погодно за работа, еве не повторно пак во акција. На ред дојдоа оградите за надворешните тераси. Во консулации со нашиот драг колега архитект, дојдовме д...

Лепење плочки во кујна и купатила 23 Jul 2012 | 04:51 pm

Со мало задоцнување (оправдано се надевам :0), објавувам нов запис на блогот. Лепевме плочки во кујната и купатилата, а оваа активност се одвиваше во периодот од 2-15 мај 2012 год. Пред лепењето, сите...

Корекција на тераси (DIY) 19 Jun 2012 | 09:43 am

Бидејќи терасите беа замислени да бидат во форма на лак, а при изведбата излегоа неправилни, се решивме и тие да добијат правоаголна форма. На тој начин и овие француски тераси поубаво ќе се вклопат в...

Корекција на надворешни скали (DIY) 28 May 2012 | 07:37 pm

Како и во претходниот запис, и во овој ќе се осврнам на процесот за корекција на надворешните скали. Се подразбира од самиот наслов, дека корекциите ги правевме сами. Надворешните скали за влез во куќ...

Корекција на внатрешни скали (DIY) 20 May 2012 | 04:04 pm

Изминативе месеци, за време на викендите, работевме на низа корекции на бетонски работи, сите во сопствена режија. Во овој пост ги претставуваме корекциите на внатрешните скали меѓу дневната соба, трп...

Тротоари околу куќата (DIY) 10 Feb 2012 | 11:04 pm

При крајот на ноември 2011 повторно во сопствена режија работевме на оплатирање, армирање и бетонирање заштитни тротоари околу куќата. Како што се гледа и од насловот, ова е уште една епизода од повто...

Related Keywords:

alexa mk, kronos - free wordpress theme nulled, cheap custom jerseys, roll forming machine by big teams, review of aquatic toxicity estrogenix responses, photo poclain bull vinv traks, он нет мк, kangurek hip-hop, "rafael quinn" and, mystery poems gothic mind

Recently parsed news:

Recent searches: