Blog - stefanovmartin.blog.mk - За Македонцките Работи

Latest News:

Македонија во само две минути 6 Jul 2013 | 06:09 pm

МК – Македонската приказна, културното и историското наследство, успесите и падовите на македонскиот народ, и се останато за Македонија, во само две минути. EN – The macedonian story, the cultural and...

Протест за Морал, Разум, и Свест (Петок 01 Март 16:00 Пред Влада на РМ) 1 Mar 2013 | 01:08 am

На ден 01 Март 2013 година со почеток од 16:00 часот на булевар Илинденска пред Влада на РМ ние како здружение на граѓани на Република Македонија ве известуваме дека ќе одржиме мирен протест поради на...

Граѓанска Иницијатива за Прекин на Преговорите во ООН 26 Jan 2013 | 07:36 pm

Предлог текст: Граѓанска иницијатива за распишување на референдумско изјаснување за прекин на преговорите за името на Република Македонија во ООН. Го информираме претседателот на Собранието на Репуб...

Војната Против Македонската Демократија 15 Jan 2013 | 12:45 am

Доколку сакате подобро да ја разберете ново настанатата политичка ситуација во Македонија по 24 Декември топло ви препорачувам да го погледнете следново документарно видео за Венецуела каде во 2002 се...

Македонија во воени мисии на НАТО, САД, и ЕУ !!! 7 Nov 2012 | 09:58 pm

Мир демократија и хармонија не можат да бидат постигнати со бомби автомати и заплашување. Не гледам никаква причина да се земат млади луѓе од Македонија и да се пратат 5000 km да нападнат земја која ...

Македонија Вечна – Скопје 6 Nov 2012 | 06:52 pm

Градот убав, пак ќе никне, среде песни в здружен фат, пак ко сонце цел ќе бликне како топол нежен кат… Најубавите фотографии од Скопје на едно место… - © MАКЕДОНЦИ – дигитална фотогалерија “Skopje (C...

Види им го Умот, Купи им свирче 29 Oct 2012 | 02:04 pm

Некој порано да ми кажеше дека Љубчо Георгиевски и Бранко Црвенковски ќе бидат нови кадри на СДСМ и опозицискиот блок за посветла иднина, ќе ви речев да не си играте амди бајрам со паметот. Не не ста...

Митинг СДСМ – Минато без иднина – Весела Математика 29 Oct 2012 | 12:35 am

Според општоприфатена полициска терминологија посетеност на јавен собир се мери на следниов начин: Прво се пресметуваат метри квадратни на просторот на кој што се одржува собирот Ширина: 82.46 m Долж...

Промовирајте ја Македонија – Promote Macedonia 5 Oct 2012 | 01:43 pm

МАКЕДОНЦИ – facebook.com/NieSmeMakedonci Дигитална македонска фејсбук архива креирана за промоција и презентација на културното, духовно, историско, национално, природно богатство и наследство на Маке...

Нека Пукнат Душманите – Македонија Вечна 1 Oct 2012 | 07:36 pm

Шо би се рекло… Да си се вратам со стил на веб просторот…

Related Keywords:

alexa mk, kronos - free wordpress theme nulled, cheap custom jerseys, roll forming machine by big teams, review of aquatic toxicity estrogenix responses, photo poclain bull vinv traks, он нет мк, kangurek hip-hop, "rafael quinn" and, mystery poems gothic mind

Recently parsed news:

Recent searches: