Blogspot - fentomatte.blogspot.com - Blog Cipina

Latest News:

Next Step 14 Aug 2013 | 11:40 am

Alhamdulillah. 11 Ogos 2013 yang lepas saya telah selamat menjadi tunangan orang. Macam tak caya saya akan jadi tunangan si dia. Walaupun kami kawan dah lama-.-" Perasaannya sangat berbeza. Bangun ...

Sebenarnya Dia Isteri Orang 17 Jun 2013 | 08:27 am

Subuh pagi ini agak berbeza dari subuh yang sebelum - sebelumnya. Dikejutkan dengan drama realiti kehidupan. Pagi ni lebih kurang pukul 6 pagi, bangun untuk solat Subuh. Selepas selesai ambik wuduk, ...

Draw My Life 14 Jun 2013 | 04:54 pm

Draw My Life favourite saya setakat ini. Sedikit tentang Draw My Life -- Draw My Life is an internet meme that began in 2013, following the upload of a video from YouTube personality, Sam Pepper.[1]...

Peluang Dapatkan Beg Tangan GUESS Summer Collection! 13 Jun 2013 | 04:18 pm

Hai. Apparently Churp2 dengan GUESS tengah buat contest secara mingguan mengikut tema di Instagram dan anda berpeluang membawa pulang salah satu dari LIMA beg tangan animal print yang bernilai RM500!...

Lunch : Hot & Roll 12 Jun 2013 | 04:56 pm

Lunch saya simple saja hari ni. Chapatti Chicken Sausage dan Banana Chocolate dari Hot & Roll. Sebelum tu saya & Julia nak ke sekolah ambik budak sekolah sebab emaknya tak sempat ambil sebab ada uru...

Semak Tarikh Lahir Dalam Bulan Islam 11 Jun 2013 | 02:39 pm

Nak tahu tarikh lahir anda dalam bulan Islam? ☾ KLIK SINI Masukkan tarikh lahir anda di kolum Gregorian Calender dan klik butang Gregorian to Hijri Date. Tarikh lahir anda dalam bulan Islam akan di...

Eksiden 5 Jun 2013 | 12:37 pm

Ini cerita tiga bulan lepas. Mula - mula ingat nak buat draf dulu. Keesokannya (selepas entri ni ditaip), berlaku satu kejadian yang mengejutkan yang sehingga hari ni saya masih tak mampu nak percaya ...

Alasan Kering - Kering Idea 3 Jun 2013 | 03:51 pm

Sebenarnya kan, sapa - sapa pun, bila start berblogging, mesti pasang niat, "Aku mesti update blog sekali sehari, seminggu dua kali, sebulan 3 kali" etc etc etc Tadi waktu lepak kat Twitter, ternampa...

Bila Ajak Syabil Solat.. 8 May 2013 | 01:02 pm

Ada satu Maghrib tu, saya ajak Syabil Solat. Dia ok dan kami amek wuduk sama - sama. Waktu hamparkan sejadah, saya pesan kat dia "Syabil kalau tak reti baca, ikut saja tau" "Ok." Dia balas. Lepas bac...

Makan besar 27 Apr 2013 | 01:11 pm

Semalam, belanja keluarga makan kat gerai favourite ayah. Kedai makan Abg Man, Tasik Teluk Kedak, Langkawi. Juadah semalam tu dikira makan besarlah jugak sebab selalunya kalau lengkap semua ahli kelu...

Recently parsed news:

Recent searches: