Blogspot - fotobudaksepet.blogspot.com - electricshots

Latest News:

Err. 9 Oct 2010 | 02:35 am

Blog dah pindah tapi followers bertambah. Pelik.

Pindah 15 Aug 2010 | 02:18 pm

Makan! 14 May 2010 | 02:53 am

Tempat : Delicious, KL Masa : Lunch time Makan dengan family sempena mother's day. (Kan best kalau hari-hari mother's day. Hahaha) Dekat menu, nama burger ni adalah 'seriously delicous burger' Seri...

Bukit Tabur outing. 10 May 2010 | 06:06 am

Tempat : Bukit Tabur, Taman Melawati Masa : 7 a.m. - 10 a.m. First time aku naik bukit. Ok, aku rasa lebih kepada mendaki sebab tak ada proper track untuk naik bukit ni. Perjalanan untuk sampai ke t...

Arty party 2010 (KL Design Week) 6 May 2010 | 02:12 am

Tempat : Capsquare, Kuala Lumpur. Masa : 7 p.m. - 11.30 p.m. Aku baru tukar D90, dan semua gambar ni aku tangkap dengan 50mm f/1.8. Dari kedai kamera, aku terus ke sini. Awkward.

fotoblog 27 Apr 2010 | 06:59 am

Aku dah tukar akaun flickr kepada pro account. Sekarang, aku nak buat perubahan dekat fotoblog ni pulak. Aku nak asingkan dari akaun blogger aku sekarang dan aku nak buat ia jadi fotoblog yang lebih ...

Random #1 17 Apr 2010 | 02:50 am

Aku rasa, selain dari makan, aku suka tangkap gambar suasana di tempat makan/lepak.

Weekend 2 17 Apr 2010 | 02:44 am

Ni photoshoot 2 orang kawan aku untuk blog jualan tudung online diorang. Kawan aku kata, "Satu hari nanti kitorang nak buat butik tudung sendiri." Dan aku balas, "Bagus lah. Satu hari nanti, aku nak...

Weekend. 17 Apr 2010 | 02:38 am

Weekend lepas, seorang kawan ajak aku teman dia tangkap gambar untuk event penyampaian hadiah di Smksbu, Cheras. Dia jadi official photographer. Aku datang agak lambat dan tak banyak gambar aku tangk...

Bulan. 31 Mar 2010 | 07:53 am

Bulan makin hari makin menggoda. Nak tangkap gambar, tapi tak ada zoom lens yang sesuai macam 70-200mm atau 70-300mm. Kalau tangkap pakai kitlens, macam nampak satu dot putih je dalam gambar. Jadi a...

Recently parsed news:

Recent searches: