Blogter - prominent.blogter.hu - prominent friss bejegyzések

Latest News:

Megérkezett Madonna új balladája a filmjéhez 4 Dec 2011 | 03:36 am

Igazi remekmű lett Madonna a saját rendezésű W./E. c. filmjének betétdala, amely a szerelem egy különös összefüggését mutatja. Lehetünk szerelmesek annyira, mintha egy mestermű iránt éreznénk vágyat.

Justin Biebert akarja Mariah karácsonyra 3 Dec 2011 | 03:19 am

Az egyik legszexisebb ifjú énekesre, Justin Bieberre fáj a foga Mariah Careynek, s ennek érdekében mindent megtesz, hogy megszerezze az ifjú sztárt. A srác, akiről jelenleg az apasági keresetéről írna...

Lady Gaga - Marry The Night videó 3 Dec 2011 | 03:03 am

Mindenkinek leesett az álla Lady Gaga legújabb, kisfilmnek is beillő videója láttán. Az excentrikus énekesnő a siker, a hírnév és a felemelkedés árnyoldalait tárja a nézők elé. Szokásához híven igencs...

George Michael AIDS-es? 30 Nov 2011 | 12:16 am

Megdöbbentő hírek érkeztek George Michael énekes egészségi állapotáról. Nemrég egy bécsi klinikára szállították, mivel rosszul lett, tüdőgyülladást diagnosztizáltak nála.

Két éves de cigizik! Döbbenetes videó! 10 Sep 2011 | 12:34 am

Alig akartam hinni a szememnek, amikor a neten megtaláltam ezt a videót. Egy két éves kisfiú úgy szívja a cigarettát, mint a láncdohányos felnőttek. Elrettentő példa, az biztos. Napi negyven szálat sz...

Több ezer ember előtt a stadionban szexelt! 31 Aug 2011 | 03:07 am

Nyilvános pásztorórát tartott egy belga modell, Alicia Tenderness, aki barátjával egy stadion előtt szexelt. Nem kis botrányt okozott ez a kis légyott. Természetesen éppen ott tartózkodott egy fotós i...

Supernatural (Odaát) 7: Megérkezik Isten! 29 Aug 2011 | 09:15 pm

Az angyalok és démonok harca után erősebb fegyverre várt a Supernatural (Odaát) sorozat hetedik évada. A halandók és a pokol legsötétebb teremtményei mellé megérkezik az örök fény, azaz maga Isten.

Monokinizett a szexi színésznő 25 Aug 2011 | 02:05 am

Bikinifelső nélkül mutatkozott Milla Jovovich. A színésznő megmutatta melleit az egyik hotel teraszán, ahol lencsevégre kapta egy fotós. Bemutatott neki! Szexi képek a tovább mögött!

Kis híján benn égett egy házban Kate Winslet 23 Aug 2011 | 06:10 am

Égő házból menekült ki Kate Winslet és két gyermeke a karibi luxusvillából, amely Richard Bransoné, a Virgin kiadó alapítójáé. A tűzvész idején mintegy húsz vendég tartózkodott az épületben.

Jó pénzért levetkőzne a Megasztár 22 Aug 2011 | 11:09 pm

A sármos fiú jó pasinak tartja magát és szívesen megszabadulna ruháitól, természetesen mint mindennek, ennek is ára van. Nem kevesebb, mint ötmillió forintért vállalná a meztelenséget.

Related Keywords:

freemail, iwiw, myvip, iwiw belépés, class fm, citromail, napiszar, gmail, gmail belépés, blogter hu

Recently parsed news:

Recent searches: