Cemalkuruilahileri - cemalkuruilahileri.com - CEMAL KURU İLAHİLERİ .COM - Online Cemal Kuru İlahileri Dinle

Latest News:

Cemal Kuru – Gelsene İlahi si Dinle 31 May 2012 | 06:40 pm

Click here to view the embedded video. Üstad bu ilahi de gelsene diyecek. ilahi dinle be sitesi olarak Cemal Kuru üstada başarılarının devamını diliyoruz..

Cemal Kuru Çok Pişmanım İlahi si 31 May 2012 | 06:33 pm

Click here to view the embedded video. Cemal Kuru’dan yine orjinal klipli bir ilahi, çok pişmanım. Bu ilahide de diğer ilahiler gibi üstad dinle nesi bir eser sunmuş bizlere..

Cemal Kuru – Yalan Dünya Dinle 31 May 2012 | 06:29 pm

Click here to view the embedded video. Cemal Kuru’dan yalan dünya ilahi si. Dünya yalan deriz deriz ama bi yandan da dünyaya kaptırır gideriz..

Dursun Ali Erzincanlı – Efendim Dinle 17 May 2012 | 07:34 am

Click here to view the embedded video. Dursun Ali Erzincanlı’nın peygamber efendimiz için -ilahi dinle- yazdığı naat efendim.  Sonsuz salat ve selam gül nebiye ve kutlu sahabesine olsun..

Dursun Ali Erzincanlı – Faran Dağlarında Açan Sevgili 17 May 2012 | 07:29 am

Click here to view the embedded video. Üstadın en güzel eserlerinden birisi daha faran dağlarında açan sevgili şiiri. Yorum duygular takdire şayan..

Dursun Ali Erzincanlı – Mahşer 17 May 2012 | 07:26 am

Click here to view the embedded video. Dursun Ali Erzincanlı En Sevgiliye 8 albümünden mahşer eseri dinlemeniz için hazır. İyi dinlemeler..

Sedat Uçan – Yalan Dünya 14 May 2012 | 11:50 pm

Click here to view the embedded video. Ayeti kerimede : “Dünya hayatı oyun ve eğlenceden ibaretti. Ahiret yurduna gelince, işte asıl hayat odur”  buyrulur.

Sedat Uçan – Babam Dinle 14 May 2012 | 11:46 pm

Click here to view the embedded video. İlahi sanatçılarına baktığımızda genelde annelerimiz için ilahiler seslendirildiğini görmekteyiz. Sedat Uçan ender sanatçılar gibi farklılık yapmış ve babam ila...

Abdurrahman Önül – Hazreti Osman 14 May 2012 | 11:35 pm

Click here to view the embedded video. Dört büyük halifeden biri olan güzide sahabe Hz.Osman (r.a)’ın anlatıldığı ilahi Hazreti Osman. Abdurrahman Önül’ün yorumu için her zamanki gibi söylenecek birş...

Abdurrahman Önül – Havar Geylani 14 May 2012 | 11:31 pm

Click here to view the embedded video. Abdurrahman Önül’den Abdülkadir Geylani (r.a)’u ele alan havar geylani ilahisi. İyi dinlemeler..

Related Keywords:

cemal kuru, cemal kuru ilahileri, ilahileri dinle, ilahileri, cemal kuru ilahileri dinle, cemal kuru ilahiler, azaptayım anneciğim ilahisinin sözleri, ilahisi.com

Recently parsed news:

Recent searches: