Clicksanatate - clicksanatate.ro - Click sanatate

Latest News:

«Copilul meu scrâşneşte din dinţi» 27 Aug 2013 | 05:45 pm

De ceva vreme, copilul meu scrâşneşte din dinţi în special noaptea. Aş vrea să-mi spuneţi ce tratament există pentru această problemă.”  Raluca Mardare, Piteşti

Ţigările electronice, mai nocive decât cele obişnuite 27 Aug 2013 | 03:25 pm

Ţigările electronice conţin substanţe chimice cancerigene care pot face mai multă rău decât cele din tutunul normal, sunt de părere oamenii de ştiinţă francezi.

Ce greşeli de alimentaţie să nu faci în concediu 27 Aug 2013 | 02:45 pm

Dacă în zilele obişnuite respectăm un program alimentar bine stabilit, în care nu permitem excesele, în vacanţă lăsăm tentaţiile culinare să ne atragă, din toate părţile, în capcana lor. Sub pretextul...

Află ce efect poate avea stresul asupra cancerului 27 Aug 2013 | 02:35 pm

Stările accentuate de stres pot cauza unele modificări la nivelul genelor, ceea ce favorizează în unele cazuri apariţia cancerului şi răpândirea lui, conform unui studiu realizat recent.

Căldura poate modifica unele tratamente 27 Aug 2013 | 12:30 pm

Vârstnicii cu boli cronice pot avea probleme mai mari atunci când temperaturile depăşesc limita suportabilităţii. În aceste condiţii, poate fi nevoie de unele ajustări în administrarea tratamentelor.

După plajă, pielea necesită îngrijire specială 27 Aug 2013 | 12:25 pm

Baia de soare ajută pielea să capete o nuanţă arămie de invidiat. Însă după ce te bronzezi, pielea are nevoie de măşti speciale, care să reducă efectele nocive ale razelor ultraviolete.

Rezultate promiţătoare pentru screeningul de cancer ovarian 26 Aug 2013 | 06:25 pm

Potrivit oamenilor de ştiinţă americani, ultimul tip de screening pentru cancerul ovarian a scos la iveală rezultate promiţătoare.

La ce ajută cura cu nămol 26 Aug 2013 | 04:55 pm

O cură cu nămol este o adevărată binefacere indiferent de vârsta pe care o ai. Află de ce este bine s-o încerci măcar o dată în viaţă!

De ce e bine să faci mişcare în sarcină 26 Aug 2013 | 04:28 pm

Pe perioada celor nouă luni de sarcină e bine să rămâi activă, dacă vrei să eviţi complicaţiile date de creşterea în greutate, spun oamenii de ştiinţă americani.

Ce trebuie să ştii despre implantul dentar 26 Aug 2013 | 01:10 pm

Implantul dentar este în prezent una dintre cele mai sigure metode de înlocuire a unui dinte lipsă sau a unui dinte care nu mai poate fi recuperat şi urmează să fie extras. Astfel, persoanele a căror ...

Recently parsed news:

Recent searches: