Dunacomp - dunacomp.com.mk - Duna computers

Latest News:

Нова веб страна на Дуна Конгрес 26 Jul 2013 | 02:25 pm

www.dunacongress.mk за услуги поврзани со изнајмување на опрема, простор и шатори за настани.

Продолжува акцијата подарок со Mac 26 Jul 2013 | 02:03 pm

Поради голем интерес на купувачите акцијата ќе биде продолжена до 20 август.

Успешни приказни на Дуна 9 Jul 2013 | 08:52 am

Нов дел на нашата страна посветена на успешните приказни со корисниците на Дуна.

Летна акција во Дуна 28 Jun 2013 | 04:12 pm

Големи попусти и распродажба!

Летна акција во Дуна 28 Jun 2013 | 04:12 pm

Големи попусти и распродажба!

Нова понуда на Thule торби и ранци 10 Jun 2013 | 06:50 am

За вашиот Mac лаптоп и iPad

Бесплатна работилница за iWork за iOS 22 May 2013 | 07:51 am

Сите ваши документи, пресметки и презентации на вашиот iPad, iPhone или iPod touch.

Нова понуда од Дуна 14 May 2013 | 05:58 pm

Изнајмете Ricoh мултифункциски уред и добијте подарок iPad mini.

Деловен софтвер од 699 ден. 14 May 2013 | 06:02 am

Прочитајте повеќе на нашата нова веб страна за ULTIMA®.

Дуна ангажира имплементатори на ERP 17 Apr 2013 | 02:35 pm

Прочитајте повеќе на линкот.

Related Keywords:

duna, duna kompjuteri, каси, duna computers, duna.com.mk, zebra kafe skopje, шатори, duna computers macedonia, duna kompyuteri

Recently parsed news:

Recent searches: