Euft - euft.eu

General Information:

Latest News:

Ditet e turizmit ne Sarande – udhetim studimor i studenteve te EUFT 3 May 2012 | 03:47 am

Qyteti i Sarandes mirepriti ne ditet e Turizmit ne datat 27-29 prill qindra qytetare, miq e te ftuar nga vendi dhe jashte tij si nga Korfuzi, Kosova, Gjilani, Suhareka, Greqia, Italia etj. Festa e Mi...

Ditet e turizmit ne Sarande – udhetim studimor i studenteve te EUFT 2 May 2012 | 11:47 pm

Qyteti i Sarandes mirepriti ne ditet e Turizmit ne datat 27-29 prill qindra qytetare, miq e te [...]

Shqipëria prezantohet në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Berlin 8 Mar 2012 | 11:44 am

TIRANË, 7 MARS 2012 – Në panairin Ndërkombëtar të Turizmit që hapet të mërkurën në Berlin merr pjesë edhe Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, me aksioner kryesor kompaninë gjermane HOCHTIEF. Burime zyr...

ITB 2012: Faktori ekonomik ka vetëm një emër: Turizëm 7 Mar 2012 | 11:41 am

BERLIN, 6 MARS 2012 – Pushimet dihet që janë javët më të bukura të vitit. Gjithnjë e më shumë njerëz tërhiqen në këtë kohë për të bërë udhëtime. Kjo e gëzon industrinë e turizmit, e cila rihap në Berl...

Zhvillohet ceremonia e nisjes së vitit të katërt akademik në Universitetin Europian për Turizmin 2 Nov 2011 | 06:02 am

Komunikohet marrëveshja mes EUFT dhe Ministrisë së Punës dhe Politikave Sociale të Italisë për punësim të studentëve në rajone të ndryshme italiane. Ofrohet akomodim, pagë mujore dhe studime të thellu...

Fazë e re e institucionalizimit të bashkëpunimit 17 Oct 2011 | 05:02 am

Nuk është hera e parë që institucionet tona bashkëpunojnë ndërmjet tyre, por kjo iniciativë ka një rëndësi të veçantë, pasi tashmë ne kemi hyrë në një fazë të re të institucionalizimit të këtij bashkë...

Projekti i realizuar nga EUFT dhe SHTZ, krijohet një database për sipërmarrjet turistike në Shqipëri 17 Oct 2011 | 04:56 am

Studimi i parë i këtij lloji në vendin tonë është realizuar nga Universiteti Europian për Turizmin (EUFT) në bashkëpunim me Zyrën e Shërbimit Turistik (ZTSH) në Shqipëri. Studimi është pjesë e projekt...

Superofertat që sjell EUFT për sezonin e ri akademik 3 Oct 2011 | 03:34 am

Rektori i Universitetit Europian për Turizmin, prof. Dr. Salvatore Messina, si një mik i përvitshëm i emisionit “Zonë e Lirë”, që nga themelimi i EUFT, edhe këtë fund shtatori ishte në studion e gazet...

Për herë të parë një libër për turizmin malor, vjen nga studenti i EUFT 22 Sep 2011 | 03:21 pm

TIRANË, 21 SHTATOR 2011 – Larmia dhe risitë e turizmit malor në Shqipëri vijnë në një përmbledhje që për herë të parë gjen dritën e botimit një përmbledhje. Autori Mexhit Zogu, student i Universitetit...

Një libër i dobishëm për ushqimin tuaj, shkruar nga profesionistë të vërtetë 13 Sep 2011 | 04:35 am

Tiranë, 12 SHTATOR 2011 – Që nga sot gjendet në librari një libri i ri, “Si ushqehemi”, i shkruar nga Nicola Sorrentino dhe Allan Bay dhe botuar nga shtëpia e njohur në Itali “Mondadori”. Prof. Nicol...

Related Keywords:

www.euft.eu, skeda regjistrimi, presidente troiano, università turismo europeo, lts messina consumatori, adresa te agjensite e udhetimeve ne shqiperi, euft tirana, euft.eu logo, eufttirana

Recently parsed news:

Recent searches: