Fasport - fasport.ro - fasport.ro

Latest News:

SANGYM FITNESS CLUB BISTRITA 6 Aug 2013 | 06:05 pm

O noua sala de fitness din Bistrita a fost adaugata pe faSport.ro : SANGYM FITNESS CLUB BISTRITA. Intra sa vezi poze, harta, preturi, o scurta descriere si daca stii locul, spune-ne parerea ta!

Ondina 6 Aug 2013 | 06:05 pm

Un nou bazin de inot din Constanta a fost adaugat pe faSport.ro : Ondina. Intra sa vezi poze, harta,preturi, o scurta descriere si daca stii locul, spune-ne parerea ta!

Centrul Sportiv Ecvestru Elixir-Zar 6 Aug 2013 | 06:04 pm

Un nou loc pentru echitatie din Iasi a fost adaugat pe faSport.ro : Centrul Sportiv Ecvestru Elixir-Zar. Intra sa vezi poze, harta, preturi, o scurta descriere si daca stii locul, spune-ne parerea ta!

Asociatia Romana de Aikido Aikikai 12 Jul 2013 | 06:32 pm

O noua sala de arte-martiale din Arad a fost adaugata pe faSport.ro : Asociatia Romana de Aikido Aikikai. Intra sa vezi poze, harta, preturi, o scurta descriere si daca stii locul, spune-ne parerea ta...

Centrul Delfinul 2 Jul 2013 | 11:36 am

Un nou bazin de inot din Galati a fost adaugat pe faSport.ro : Centrul Delfinul. Intra sa vezi poze, harta,preturi, o scurta descriere si daca stii locul, spune-ne parerea ta!

TENIS CLUB CARAIMAN 19 Jun 2013 | 05:54 pm

Un nou teren de tenis din Constanta a fost adaugat pe faSport.ro : TENIS CLUB CARAIMAN. Intra sa vezi poze, harta, preturi, o scurta descriere si daca stii locul, spune-ne parerea ta!

Rovas Biliard 19 Jun 2013 | 05:54 pm

Un nou loc pentru biliard din Constanta a fost adaugat pe faSport.ro : Rovas Biliard. Intra sa vezi poze, harta, preturi, o scurta descriere si daca stii locul, spune-ne parerea ta!

Dangelo Sport 19 Jun 2013 | 05:53 pm

Un nou teren de fotbal din Bucuresti a fost adaugat pe faSport.ro : Dangelo Sport. Intra sa vezi poze, harta, preturi, o scurta descriere si daca stii locul, spune-ne parerea ta!

BellyClass 6 Jun 2013 | 12:28 pm

O noua sala de dans-sportiv din Bucuresti a fost adaugata pe faSport.ro : BellyClass. Intra sa vezi poze, harta, preturi, o scurta descriere si daca stii locul, spune-ne parerea ta!

Perfect Show 6 Jun 2013 | 12:28 pm

O noua sala de dans-sportiv din Bucuresti a fost adaugata pe faSport.ro : Perfect Show. Intra sa vezi poze, harta, preturi, o scurta descriere si daca stii locul, spune-ne parerea ta!

Related Keywords:

inot la constanta, kyokushin focsani, bazin floreasca, cursuri de inot floreasca, cursuri inot floreasca, cursuri de inot in floreasca, bowling galati, stefan murvay, enjoy sports

Recently parsed news:

Recent searches: