Idg - internetworld.idg.se - Internetworld - Podd

Latest News:

E-handelstrenden i höst: "Satsa på existerande kunder" 27 Aug 2013 | 04:05 pm

Inför e-handelshösten spås trender som fler sammanslagningar mellan e-handlare, en ökad internationalisering av svensk e-handel och mindre fokus på konvertering. Det tror i alla fall Nicklas Molin på ...

"Vår sajt förändras mycket på ett år" 27 Aug 2013 | 12:07 pm

För försäkringsbolaget Trygg-Hansa präglas nätnärvaron av enkelhet och tydlighet. Genom att använda en responsiv plattform har de tvingats skala ner antalet budskap de levererar per sida.

Hon vill skapa närvaro i sociala medier 26 Aug 2013 | 04:30 pm

Hallå där Karin Bäcklund, ansvarig för sociala medier på Hitta.se, som ska blogga på Internetworlds läsarblogg Loggen under veckan.

Så konkurrerar du med snabb leverans 26 Aug 2013 | 12:17 pm

Fri frakt är viktigare än att få varan snabbt vid e-handel, enligt  en amerikansk undersökning. Men en trend bland e-handlare  är att också kunna erbjuda ett expressalternativ för leveransen.

Böter för fula ord ska ges till Rädda Barnen 23 Aug 2013 | 12:50 pm

Möjligheten att förbättra något som många bryr sig om lockade när Ord & Bild gjorde ett förslag på ny webbdesign till Rädda Barnen. En idé är Svärordsburken.

Omstart för din digitala personlighet 22 Aug 2013 | 03:00 pm

Lata semesterdagar är ett minne blott, och jobbstarten innebär ett ypperligt tillfälle att starta upp eller göra en omstart för hur du använder sociala medier. Karriärexperten Linus Zackrisson som dri...

Experten svarar: Får jag publicera produktbilder? 21 Aug 2013 | 12:13 pm

En läsare undrar vad som gäller när man säljer saker via auktions- och annonssajter på webben. Måste man betala moms och skatt? Och en annan funderar kring produktfoton på bloggen.

Så tredubblade Scandic sin försäljning 20 Aug 2013 | 01:06 pm

Trots att sajten har fem år på nacken har hotellkedjan Scandic lyckats bibehålla en modern design. Ljus, lätt och utan krusiduller fokuserar de nästan helt på företagets kärnverksamhet - rumsbokning.

440 webbentusiaster på en ö 19 Aug 2013 | 05:11 pm

Vad händer när 440 personer som är intresserade av webb och kommunikation samlas på en ö för Sweden social web camp? Jo, det blir både snack om ämnen som big data, crowdfunding, programmering, sociala...

Så sätter mobilt trenderna 16 Aug 2013 | 11:42 am

I år är det KISS-regeln som gäller på webben - Keep It Simple, Stupid. En utveckling som drivs av de mobila enheterna och ger nya möjligheter och utmaningar för både sajtägare och designer. Här är de ...

Related Keywords:

M3, macworld, piratebay, svt play, pc för alla, Ratsit, idg, it nyheter, idg.se

Recently parsed news:

Recent searches: