Iluzionist - iluzionist.com.mk

General Information:

Latest News:

LHC ќе ни помогне да патуваме низ времето!? 28 Feb 2012 | 09:03 am

Научниците Томас Веилер и Чуи Ман Хо тврдат дека имаат теорија која најголемиот акцелератор на светот (LHC) би можеле да го искористат за создавање на прва временска машина.

LHC ќе ни помогне да патуваме низ времето!? 28 Feb 2012 | 04:03 am

Научниците Томас Веилер и Чуи Ман Хо тврдат дека имаат теорија која најголемиот акцелератор на светот (LHC) би можеле да го искористат за создавање на прва временска машина.

Тригодишно момче носи мртов близнак во стомакот 31 Jan 2012 | 02:48 am

Тригодишното момче од Перу е вистински научен феномен бидејќи во утробата носи фетус од својот брат близнак. Момчето има силни болки, а лекарите кои денеска ќе го оперираат се надеваат дека неговата с...

Тригодишно момче носи мртов близнак во стомакот 30 Jan 2012 | 09:48 pm

Тригодишното момче од Перу е вистински научен феномен бидејќи во утробата носи фетус од својот брат близнак. Момчето има силни болки, а лекарите кои денеска ќе го оперираат се надеваат дека неговата с...

Остарела 50 години за неколку дена 15 Oct 2011 | 02:17 am

Виетнамката Нгујен Тхи Пхуонг која има 23 години остарела неверојатни 50 години за само неколку дена, и сега наликува на старица од 73 години.

Остарела 50 години за неколку дена 14 Oct 2011 | 10:17 pm

Виетнамката Нгујен Тхи Пхуонг која има 23 години остарела неверојатни 50 години за само неколку дена, и сега наликува на старица од 73 години.

НАСА се согласува со Маите – Крајот на светот доаѓа! 13 Oct 2011 | 06:07 am

Маите точно го предвидоа вчерашниот целосен колапс на безжичниот интернет и мобилната телефонија на планетата, бидејќи според нивните предвидувања - 11 октомври 2011 година е ден кога на Земјата треба...

Откриена праисториската Фрида Кало? 13 Oct 2011 | 06:01 am

Праисториските цртежи откриени во една пештера во Руфињак, на југозападот од Франција, ги имаат направено деца, е заклучокот на група истражувачи од Универзитетот во Кембриџ.

НАСА се согласува со Маите – Крајот на светот доаѓа! 13 Oct 2011 | 02:07 am

Маите точно го предвидоа вчерашниот целосен колапс на безжичниот интернет и мобилната телефонија на планетата, бидејќи според нивните предвидувања - 11 октомври 2011 година е ден кога на Земјата треба...

Откриена праисториската Фрида Кало? 13 Oct 2011 | 02:01 am

Праисториските цртежи откриени во една пештера во Руфињак, на југозападот од Франција, ги имаат направено деца, е заклучокот на група истражувачи од Универзитетот во Кембриџ.

Recently parsed news:

Recent searches: