Kocaelide - kocaelide.com

General Information:

Latest News:

Büyükşehir havuzları dolup taşıyor 16 Jul 2012 | 01:00 am

Sıcak yaz günlerinde nemden ve aşırı sıcaklardan yaz spor okulları ve vatandaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan havuzlarda serinliyor.... Devamını okumak için tıklayınız.

İzmit Körfezi’ne mavi bayrak 20 May 2012 | 10:00 pm

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın çevre ve turizm konusunda belirlediği tüm kriterlere uyan plaj ve tesislere verdiği “denize girmek için hiçbir engel yoktur” anlamı da taşıyan” mavi bayraktan biri ...

Gençlik yürüyüşü Sekapark’ta yapıldı 20 May 2012 | 10:00 pm

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Kocaeli Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen gençlik yürüyüşü Sekapark’ta yapıldı. ... Devamını okumak için tıklayınız.

Kocaeli Kitap Fuarı’na Eskişehir’den geldiler 20 May 2012 | 09:50 pm

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen 4. Kitap Fuarı’na Kocaelililerin yanı sıra çevre illerden de çok sayıda vatandaş geliyor... Devamını okumak için tıklayınız.

Milletvekilleri de Kocaeli Kitap Fuarı’nda 20 May 2012 | 09:40 pm

Kocaeli AK Parti Milletvekilleri Zeki Aygün ve Fikri Işık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 4. Kocaeli Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. ... Devamını okumak için tıklayınız.

Erkek sığınma evleri açılmalı 20 May 2012 | 09:30 pm

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 4. Kocaeli Kitap Fuarı’nda konuşan yazar Canan Tan, tartışmaya yaratacak açıklamalarda bulundu... Devamını okumak için tıklayınız.

Ünlü yazarlardan kitap fuarına övgü 20 May 2012 | 09:20 pm

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 4. Kocaeli Kitap Fuarı’na katılan Türkiye’nin en ünlü yazarları kitap fuarına övgüler yağdırdı. ... Devamını okumak için tıklayınız.

“İnsanı ölümsüz yapan sözleridir” 20 May 2012 | 09:00 pm

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 4. Kocaeli Kitap Fuarı Alptekin Cevherli’yi ağırladı. Konferansta son kitabı olan Yapıcı’yı anlatan Cevherli, kitabında insanın iç dünyasına yönelik bir y...

Ayşe Kulin Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu 20 May 2012 | 08:10 pm

Çağdaş Türk edebiyatının en önemli kalemlerinden Ayşe Kulin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Kitap Fuarı’nın konuğu oldu.... Devamını okumak için tıklayınız.

Related Keywords:

izmit, kocaeli haberleri, kocaeli tren saatleri, kocaeli firma rehberi, izmit tren saatleri, kocaeli nüfusu, izmit kent kılavuzu, kocaelide, izmit nöbetçi eczaneler

Recently parsed news:

Recent searches: