Malesh - malesh.mk - Почетна

Latest News:

Ништо ново 29 Mar 2013 | 12:48 am

По првиот круг на локалните избори во општината Берово НИШТО НОВО По првиот круг на локалните избори 2013 во Берово не се случија никакви промени ако се има во предвид досегашниот состав на ракковод...

Соопштение 10 Sep 2012 | 11:28 pm

На ден 11 септември  (вторник) 2012 годинасо почеток од 19 часот, во клубот на Здружението на пензионерите  - Берово ќе се одржи...

Погребан претседателот Дупкарски 20 Jul 2012 | 12:51 am

На гробиштата бо Берово вчера беа погребани посмртните останки на претседателот на Здружението на пензиоерите од општината Берово...

Погребан претседателот Дупкарски 20 Jul 2012 | 12:51 am

На гробиштата бо Берово вчера беа погребани посмртните останки на претседателот на Здружението на пензиоерите од општината Берово...

Соопштение за трибина 12 Jul 2012 | 02:48 pm

На ден 13 7 2012 г. (петок) со почеток во 18 часот вп салата на на општината Берово ќе се одржи трибина на тема: Заедно да...,,

Соопштение за трибина 12 Jul 2012 | 02:48 pm

На ден 13 7 2012 г. (петок) со почеток во 18 часот вп салата на на општината Берово ќе се одржи трибина на тема: Заедно да...,,

СДСМ ја напушти седницата 10 Jul 2012 | 03:03 am

Коалицијата на СДСМ во Советот на општината Берово на последната, 39 седница, киоја се одржа во петокот, на една точка...

СДСМ ја напушти седницата 10 Jul 2012 | 03:03 am

Коалицијата на СДСМ во Советот на општината Берово на последната, 39 седница, киоја се одржа во петокот, на една точка...

Седница на Советот за развој 6 Jul 2012 | 03:36 pm

Советот на развој на Источно плански ргиона вчера во Берово завчера ја одржа 30 седница. На седницата на советотна Источно...

Седница на Советот за развој 6 Jul 2012 | 03:36 pm

Советот на развој на Источно плански ргиона вчера во Берово завчера ја одржа 30 седница. На седницата на советотна Источно...

Recently parsed news:

Recent searches: