Markerlessar - markerlessar.com - MarkerlessAR-Augmented Reality

Latest News:

Tехнология за разпознаване на лица ще следи за навиците ни в магазина 16 Nov 2012 | 11:16 pm

Японската компания NEC е разработила технология за разпознаване на лица, която ще помага на търговците по-добре да таргетират клиентите си, като следят навиците им в магазина.

Симулатор помага да се научим да готвим перфектно 28 Aug 2012 | 10:29 pm

Изследователска група от Технологичния институт в Токио е разработила един доста любопитен готварски симулатор в реално време, чрез който човек може да се научи да приготвя ястията перфектно.

Приложение за iPhone създава етажни устройствени планове на дома 27 Aug 2012 | 10:00 pm

Мобилните Augmented Reality приложения постепенно увеличават своята функционална сложност, позволявайки на потребителите да правят все по-практични неща с камерите на своите смартфони.

Augmented Reality вариант на книга за доктор Джекил и мистър Хайд 24 Aug 2012 | 01:49 am

Доста интересен и необичаен прочит на книга за доктор Джекил и мистър Хайд ни предлагат двама швейцарски програмисти, за която са приложили методите на Augmented Reality технологията.

NBA: King of the Court – Augmented Reality игра за iPhone и Android устройства 23 Aug 2012 | 12:19 am

NBA: King of the Court е безплатна Augmented Reality игра за iPhone и Android устройства, която със сигурност ще впечатли феновете на баскетбола, NBA и изобщо любителите на спорта и спортните игри.

Интерактивно преживяване с iPad по време на фото изложба 21 Aug 2012 | 01:13 am

Интересно решение за своята фото изложба с оригиналното заглавие "The Organic Definition" е използвал фотографът Евън Ашби.

Augmented Reality кампания за комедията „The Campaign“ 18 Aug 2012 | 05:23 am

По случай световната премиера (10.08.2012) на филма „The Campaign“ („Кампанията“) бе осъществена една много ефектна негова рекламна кампания, за която се използва мобилното Augmented Reality приложени...

Британски музикални звезди с виртуални гигове из улиците на Обединеното кралство 17 Aug 2012 | 09:50 am

Английските музикални звезди - рапърът Devlin и соло певецът и композитор Ed Sheeran си партнират за първия музикален сингъл в света, пуснат и представен чрез технологията Augmented Reality...

Технологията Augmented Reality в помощ на незрящи хора 16 Aug 2012 | 04:05 am

Група изследователи от Масачузетския технологичен институт (MIT) са разработили нов тип устройство, наречено EyeRing, което използва технологията Augmented Reality, за да помага на хората с увредено з...

„Ловци на духове“ в Augmented Reality вариант на игра за iPhone 14 Aug 2012 | 06:47 am

Може би мнозина от вас си спомнят или пък са чували за големия кинохит "Ловци на духове" ("Ghostbusters") от средата на 80-те години на миналия век, с участието на филмовите звезди Бил Мъри, Дан Акрой...

Recently parsed news:

Recent searches: