Mobime - mobime.ro

General Information:

Latest News:

Galaxy S a depasit pragul de 3 milioane 4 Dec 2010 | 11:55 pm

Samsung a anuntat ieri ca a depasit deja pragul de 3 milioane de dispozitive Samsung Galaxy S livrate catre consumatori, aici fiind insumate vanzarile tuturor celor sapte modele din aceasta serie.

I-a explodat telefonul in ureche 4 Dec 2010 | 11:31 pm

Un barbat de 30 de ani din Texas a patit-o. In timp ce vorbea la telefonul sau, un Motorola Droid 2, terminalul i-a explodat la ureche, provocandu-i serioase rani.

Oferte speciale de Internet mobil pentru clientii Vodafone 4 Dec 2010 | 08:40 am

In apropierea sarbatorilor, Vodafone Romania anunta noi oferte speciale de Internet mobil, care aduc clientilor beneficii variate si preturi de exceptie la netbook-uri si echipamente de date, se arata...

Oferta atractiva la cartela lansata de Cosmote 4 Dec 2010 | 08:36 am

Cosmote Romania lanseaza cea mai atractiva oferta de pe piata romaneasca de telecomunicatii pentru utilizatorii de cartela, o noua initiativa prin care isi indeplineste promisiunea de a face telefonia...

Urmareste-l pe Mos Craciun pe telefon 4 Dec 2010 | 06:50 am

O traditie care se respecta cu sfintenie in Statele Unite este aceea de a urmari parcursul lui Mos Craciun in luna decembrie in calatoria sa in jurul lumii, impartind cadouri.

Jumatate dintre smartphoneurile vandute in China sunt Android 4 Dec 2010 | 06:22 am

Piata smartphoneurilor din China creste cu o rata extraordinara, in principal datorita succesului inregistrat de sistemul de operare Android al Google.

HTC 3D asteptat in 2011 4 Dec 2010 | 06:04 am

Producatorul taiwanez de smartphone, prezent in acest moment in topurile mondiale cu cateva terminale extrem de reusite, si-a propus ca plan principal pentru anul viitor lansarea in premiera a unui sm...

Batalia smartphone se incinge 4 Dec 2010 | 05:54 am

Potrivit unui raport publicat azi de Nielsen, companie de cercetare a pietei, 30% dintre telefoanele mobile existente in acest moment in Statele Unite sunt smartphoneuri.

Cele mai bune magazine online de aplicatii 3 Dec 2010 | 12:36 am

Avand in vedere avantul smartphoneurilor pe piata in ultimele luni, o mare popularitate au cunoscut si magazinele online de aplicatii. Putini stiu insa ca aplicatiile se pot gasi si in alte magazine o...

LG Star, surprins video 3 Dec 2010 | 12:07 am

GSM Israel a pus mana, din cate se pare, pe primul smartphone cu procesor dual-core Tegra 2, adica LG Star, dispozitiv care se pregateste de lansare la inceputul anului viitor.

Recently parsed news:

Recent searches: