Nhtdmrc - nhtdmrc.com

General Information:

Latest News:

" Kız Senin Gözlerin Bahar Gözlerin " şarkısı eklendi. 4 Aug 2013 | 01:50 am

" Kız Senin Gözlerin Bahar Gözlerin " şarkısı eklendi.Söz - Müzik: Namık Kemal AktanKürdili hicazkar şarkıDinlemek için " T.Sanat Müziği HM " sayfasına gidiniz.

" Dudaklarında Arzu Kollarında Yalnız Ben " şarksı eklendi. 1 Aug 2013 | 06:42 pm

" Dudaklarında Arzu Kollarında Yalnız Ben " şarkısı eklendi.Söz: Sevim YücealpMüzik: Saadettin ÖktenayKürdi fanteziDinlemek için " T.Sanat Müziği CG " sayfasına gidiniz.

" Ben Bir Küçük Cezveyim " şarkısı eklendi. 1 Aug 2013 | 04:18 am

" Ben Bir Küçük Cezveyim " şarkısı eklendi.Müzik: Necip MirkelamoğluSegah şarkıDinlemek için " T.Sanat Müziği AB " sayfasına gidiniz.

" Sen Kimseyi Sevemezsin " şarkısı eklendi. 31 Jul 2013 | 03:17 am

" Sen Kimseyi Sevemezsin " şarkısı eklendi.Söz: Doğan IşıksaçanMüzik: Kamuran YarkınNihavend şarkıDinlemek için " T.Sanat Müziği NZ " sayfasına gidiniz.

" Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında " şarkısı eklendi. 30 Jul 2013 | 12:23 am

" Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında " şarkısı eklendi.Söz: Necdet AtılganMüzik: Kadri ŞençalarHüzzam şarkıDinlemek için " T.Sanat Müziği CG " sayfasına gidiniz.

" Unutturamaz Seni Hiç Birşey " şarkısı eklendi. 28 Jul 2013 | 03:37 am

" Unutturamaz Seni Hiç Birşey " şarkısı eklendi.Söz - Müzik: Ekrem GüyerNihavend şarkıDinlemek için " T.Sanat Müziği NZ " sayfasına gidiniz.

" Şu Güzeller Güzeli " şarkısı eklendi. 26 Jul 2013 | 02:40 am

" Şu Güzeller Güzeli " şarkısı eklendi.Söz - Müzik: Necip MirkelamoğluNihavend şarkıDinlemek için " T.Sanat Müziği NZ " sayfasına gidiniz.

" Karam - Köprüler yaptırdım gelip geçmeye " şarkısı eklendi. 24 Jul 2013 | 08:10 pm

" Karam - Köprüler Yaptırdım Gelip Geçmeye " şarkısı eklendi.Söz - Müzik: BilinmiyorSegah TürküDinlemek için " T.Sanat Müziği HM " sayfasına gidiniz.

" Sen Nisan sın Daha " şarkısı eklendi. 24 Jul 2013 | 12:56 am

" Sen Nisan sın Daha Ben Sarı Eylül " şarkısı eklendi.Söz: Bekir MutluMüzik: Kutlu PayaslıMuhayyer kürdi şarkıDinlemek için " T.Sanat Müziği NZ " sayfasına gidiniz.

KUTLU PAYASLI 24 Jul 2013 | 12:31 am

Kutlu Payaslı, 27 Haziran 1936 tarihinde Amasya'da dünyaya geldi. İstiklal Savaşı Gazilerinden ve Ziraat Bankası memurlarından Yümni Payaslıoğlu ve Adalet Payaslıoğlu'nun dört erkek evladından üçüncüs...

Related Keywords:

nihat demirci, hoşgör affet gitsin, nazlı demirci ısparta, sanat müziği şarkı sözleri, türk sanat müziği notaları, tövbeler tövbesi, tsm nota arşivi, seni seven olabilir dinle, zeytinyağlı yiyemem aman, es veaylili lulla şarkı

Recently parsed news:

Recent searches: