Nieuws - videos.nieuws.nl

General Information:

Latest News:

Schuur nertsenfokkerij gaat in vlammen op 2 May 2013 | 03:00 am

Een schuur van een nertsenfokkerij is donderdagmiddag in vlammen opgegaan in het Drentse Smilde. In de schuur lag onder andere hooi, stro en voeding voor de dieren. Lees verder..

Samenhang dorpen het minst sterk in Flevoland 2 May 2013 | 03:00 am

De sociale samenhang in dorpen is het minst sterk in Flevoland. Dat staat in het rapport Dorpenmonitor van het Sociaal Cultureel Planbureau dat donderdag is verschenen. Lees verder..

Recordpoging powerboat racen Scheveningen 2 May 2013 | 03:00 am

De golven van de Noordzee bleken een lastig parcours voor de racende Duitsers in hun powerboat. Doel was om sneller dan 195 kilometer per uur te gaan, het huidige wereldrecord. Lees verder..

Zeldzame witte tijgerwelpen te zien in Japan 2 May 2013 | 03:00 am

In een dierentuin in de Japanse plaats Saitama waren donderdag wel erg zeldzame dieren te zien. Vier witte tijgerwelpen zijn daar voor het eerst aan het publiek getoond. Lees verder..

Syriërs beschieten Turken 2 May 2013 | 03:00 am

Syrische burgers hebben het vuur geopend op Turkse grenswachten bij de stad Akcakala. Dat heeft de burgemeester van de Turkse stad donderdag bekendgemaakt. Lees verder..

Brit krijgt 10 jaar cel voor verkoop nep-bomdetectoren 2 May 2013 | 03:00 am

De Britse zakenman James McCormick verkocht duizenden niet-werkende bomdetectoren aan landen zoals Irak, België en Saudi-Arabië. Donderdag is hij door de Britse rechtbank veroordeeld tot tien jaar gev...

Nederlandse mega-badeend dobbert in Hongkong 2 May 2013 | 03:00 am

Honderden mensen hadden zich in Hongkong op de kade verzameld om een glimp op te vangen van een wel heel bijzondere boot. De 16,5 meter hoge badeend vormde een mooi contrast met de skyline van de Chin...

Meezingen koningslied niet populair 1 May 2013 | 03:00 am

Het massaal meezingen met het Koningslied heeft welgeteld dertig mensen naar het grote scherm in het centrum van Almere getrokken. Almere was niet de enige stad met een leeg plein. Lees verder..

Gekste baarden verzamelen in Duitsland 1 May 2013 | 03:00 am

In Duitsland heeft zaterdag een internationale 'baardwedstrijd' plaatsgevonden. Mannen konden in verschillende categorieën prijzen winnen voor hun baard. Lees verder..

Rellen in Istanbul op Dag van de Arbeid 1 May 2013 | 03:00 am

Een demonstratie op de Dag van de Arbeid is woensdag in Istanbul uitgelopen op een flinke confrontatie met de politie. De ongeregeldheden braken uit op het moment dat een groep Turken richting het Tak...

Recently parsed news:

Recent searches: