Oranjetwittert - oranjetwittert.nl

General Information:

Latest News:

‘Ik heb drie redenen waarom hij daar niet past’ 16 Jul 2013 | 01:10 am

Analyticus en presentator Emile Schelvis denkt dat Kevin Strootman niet in de Serie A past. Mogelijk maakt de middenvelder deze week nog de transfer van PSV naar AS Roma. Schelvis volgt al jaren het I...

Douglas maakt transfer naar Rusland 15 Jul 2013 | 10:45 pm

Douglas heeft een contract getekend bij Dinamo Moskou. De verdediger maakte transfervrij de overstap van FC Twente naar Rusland. De NOS meldt het nieuws, beide clubs bevestigen nog niets.

Jol houdt vertrouwen in Twente-aankoop 15 Jul 2013 | 10:11 pm

Fulham-trainer Martin Jol is positief over Bryan Ruiz. De van FC Twente overgekomen Costa Ricaan heeft bij de Londense club nog niet volledig kunnen overtuigen. Jol ziet in hem de ideale nummer tien.

Afscheidswedstrijd Van Bommel helemaal uitverkocht 15 Jul 2013 | 09:31 pm

Alle tickets voor het afscheidsduel van Mark van Bommel zijn verkocht. Aanstaande vrijdag staat zijn afscheidswedstrijd op het programma en PSV meldt op haar website dat dat in een volgepakt Philips S...

‘Verplicht kampioen worden is niet aan de orde’ 15 Jul 2013 | 08:39 pm

Sparta Rotterdam heeft het wel weer gezien in de Jupiler League en wil dolgraag terugkeren naar de Eredivisie. Komend jaar is promoveren opnieuw de doelstelling voor de Kasteelclub.

Braziliaanse verdediger op proef bij Sparta 15 Jul 2013 | 02:55 pm

Bruno Duarte Arjonas gaat proberen een contract af te dwingen bij Sparta Rotterdam. De verdediger werkt de komende dagen een proefperiode af bij de Jupiler League-club.

Verbeek: ‘Het is langzamerhand mijn lot’ 15 Jul 2013 | 12:11 pm

AZ heeft een teleurstellend seizoen achter de rug. Het nam deze zomer echter afscheid van sterspelers Jozy Altidore en Adam Maher. Als vervangers werden Nemanja Gudelj en Aron Jóhannsson aangetrokken.

‘Aké haalt neus op voor Vitesse’ 14 Jul 2013 | 11:35 pm

Chelsea had de intentie om Nathan Aké ervaring op te laten doen bij Vitesse. De jonge Nederlander voelt daar echter niets voor. De verdediger zou liever verhuurd worden aan een club uit Engeland.

Norwich overtuigde Alderweireld niet: ‘Wil stap vooruit’ 14 Jul 2013 | 04:56 pm

Waar Leroy Fer zijn jawoord gaf aan Norwich City, verkocht Toby Alderweireld de Engelsen een ‘nee’. De Belgische verdediger was niet overtuigd van de ambities van Norwich.

Lodeweges: ‘Henk en ik zitten op één lijn’ 14 Jul 2013 | 01:58 pm

Dwight Lodeweges is komend seizoen de trainer van SC Cambuur. De coach komt met zijn club uit in de Eredivisie nadat oud-hoofdtrainer Henk de Jong vorig seizoen promoveerde met de Friezen.

Related Keywords:

g8kh2n, proleterige, rkeps, rkeps twitter, hongarije - nederland kijken, van persie grijs haar, sander bosschker, frank de boer godverdomme, het is me ontschoten, evers staat op download

Recently parsed news:

Recent searches: