Prozeny - prozeny.cz

General Information:

Latest News:

Svačiny vs. zdraví dětí: Které jim (ne)kupovat? Tohle radí odbornice! 27 Aug 2013 | 03:00 pm

Nakoupili jsme sedm druhů svačin, které možná i vy dáváte občas svým dětem, a nechali je posoudit nutriční poradkyní. Nedopadly moc dobře – řekneme vám proč.

Chcete znát barvu svojí aury? Máme návod i vysvětlení, co na vás prozrazuje! 27 Aug 2013 | 03:00 pm

Někdy celí záříte, jindy jste mdlí a nevýrazní. O co jde? Může za to vaše biopole, energie, která vás obklopuje, aura. Jakou má ta vaše nejvýraznější barvu? Prozradíme vám to!

Misionář, koníček i zezadu: Proměňte klasické polohy v super jízdu! 27 Aug 2013 | 03:00 pm

Misionář, psí poloha a žena nahoře. Co takhle vdechnout těmto klasickým milostným polohám nový život? Nepotřebujete gymnastické dovednosti, nemusíte mít fyzičku jako maratonec! Lepší verze jsou tu!

Oblékněte se stylově jako celebrity. Ale levněji a v běžných obchodech! 27 Aug 2013 | 09:00 am

Většina z celebrit má k vytváření své image po ruce stylisty. Vy se jejich outfity můžete nechat inspirovat, nebo se jen mrkněte, co nosí ženy známých tváří.

Souboj receptů: Tipy na piknik i lahodné svačiny. Dnes extra porce nápadů! 27 Aug 2013 | 09:00 am

Chystáte se na piknik v parku nebo hledáte inspiraci, co sbalit na malou svačinku na výlet? Ať už tak nebo tak, máme pro vás pár tipů pro obě příležitosti.

8 věcí, které byste měli vědět o lécích: Kdy neplatí recept a kdo určuje cenu? 27 Aug 2013 | 09:00 am

Proč jsou léky někde dražší a jinde levnější? Jak vážně máte brát upozornění v příbalovém letáku? Jak kupovat léky přes internet, aby to bylo bezpečné? To všechno víme!

Bydlení: Směřují vaše pokoje na správné světové strany? Zjistěte to! 27 Aug 2013 | 09:00 am

Máte v bytě či domě málo slunce? Nebo naopak hodně? Orientace jednotlivých místností vůči světovým stranám může ovlivnit i to, jak se doma cítíte. Víme, jestli bydlíte správně!

9 účesů z modních přehlídek, které vyzkoušejte! Nejen pro dlouhé vlasy 27 Aug 2013 | 09:00 am

Módní přehlídky na nadcházejíci sezonu bývají vždy plné nejen krásných modelů, ale i originálních účesů. Vybrali jsme pro vás ty, kterými se můžete směle inspirovat. A vyzkoušet je!

8 největších žroutů peněz v domácnosti. Ukážeme vám, jak ještě víc ušetřit! 26 Aug 2013 | 03:00 pm

Jestli máte také občas pocit, že se vaše výplata rozplyne mezi náklady na domácnost, mohlo by se vám vyplatit znát pár největších žroutů. Samozřejmě těch, kteří vám peníze ubírají zbytečně!

Slavní rodiče a jejich děti: Jsou si podobní? Zhodnoťte to! 26 Aug 2013 | 03:00 pm

Do soukromí slavných nahlížíme s velkou dávkou zvědavosti. S kým žijí, a jak vypadají jejich děti? Alespoň na tuto druhou otázku vám dnes nabízíme odpověď.

Related Keywords:

Ananas, pro ženy, power plate, léky na hubnutí, kokosky, ing. petr havlíček, hubnoucí komando, proženy, kde sehnat kokain

Recently parsed news:

Recent searches: