Reklami - reklami.com.mk - reklami.com.mk

Latest News:

Професионално чистење со RAINBOW машина (Скопје) 16 Aug 2013 | 05:45 am

Вршиме длабинско чистење на вашите лежаи, кревети, гарнитури и тапациран мебел притоа со сигурност вадејќи ги бактериите кои се наоѓаат во нив. Овие бактерии не може да се извадат на друг начин освен ...

Професионално чистење со RAINBOW машина (Скопје) 16 Aug 2013 | 05:45 am

Вршиме длабинско чистење на вашите лежаи, кревети, гарнитури и тапациран мебел притоа со сигурност вадејќи ги бактериите кои се наоѓаат во нив. Овие бактерии не може да се извадат на друг начин освен ...

ALAT/АЛАТ ПРОФЕСИОНАЛЕН (Скопје) 16 Aug 2013 | 03:11 am

П Р О Д А В А М ПРОФЕСИОНАЛЕН АЛАТ: * КЛЕШТА за ФЕДЕРИ - Марка UNIOR. * БРУСАЛИЦА - Марка JAGUAR - 1000W - 115mm - ИТАЛИЈА. * СТОЛБНА ШМИРШАЈБНА - 1300W - 150mm /ДВА КАМЕНА-СИТЕН-КРУПЕН/. * СТЕГИ ЗА ...

АНТИКВИТЕТ - ТЕЛЕФОН - РАДИО (Скопје) 16 Aug 2013 | 03:04 am

П Р О Д А В А М: * ЦРН ТЕЛЕФОН ВО БЕСПРЕКОРНА СОСТОЈБА. /ВИДИ СЛИКА - ОРГИНАЛ./ * РАДИО ПРИЕМНИК, РАБОТИ НА 220 V И НА БАТЕРИИ ВО ИСПРАВНА СОСТОЈБА. КОНТАКТ: 075/ 664-353 / / 078/ 956-419 ...

АКВАРИУМ 70x30x30cm...900мкд (Скопје) 16 Aug 2013 | 03:00 am

П Р О Д А В А М: Аквариум 70x30x30см со метална конструкција од 2см. * Дебелината на долното стакло е 8мм /матирано со жица/; * Страниците на стаклото се 6мм. ***Г Р А Т И С: * Надворешен филтер; * С...

A K V A R I U M 70x30x30 cm...900 mkd (Скопје) 16 Aug 2013 | 02:57 am

П Р О Д А В А М: Аквариум 70x30x30см со метална конструкција од 2см. * Дебелината на долното стакло е 8мм /матирано со жица/; * Страниците на стаклото се 6мм. ***Г Р А Т И С: * Надворешен филтер; * С...

СКАЛА 3 МЕТРА...600мкд (Скопје) 16 Aug 2013 | 02:46 am

Продавам дрвена скала 3 метра за потпирање на ѕид. КОНТАКТ: 075/ 664-353 / / 078/ 956-419

ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ...600мкд (Скопје) 16 Aug 2013 | 02:45 am

ПРОДАВАМ ПОЛОВНИ ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ ЗА ПРОЗОРИ /БЕЛИ и КАФЕНИ/. ДИМЕНЗИЈА НА РОЛЕТНИ: * 130х86-88см - 2 ком; * 130х43см - 2 ком; * 180х90-94см - 2 ком; * 180х46-47см - 2 ком ВИДИ СЛИКА. КОНТАКТ: 07...

ДЕЛОВИ - ZASTAVA TURBO ZETA (Скопје) 16 Aug 2013 | 02:45 am

• КНИГА - ZASTAVA TURBO ZETA • ХИДРОУЛИЧНИ ДИЗАЛИЦИ 10 и 15 ТОНА • ФИЛТЕР - ГОРИВО МАРКА FIAAM FR 4935A • ФИЛТЕР - ГОРИВО МАРКА FRAD 40.60.18/130 • ФИЛТЕР - УЉЕ FRAD 40.60.16/110 • КЛИНАСТ КАИШ 9.5 x ...

КАНИСТРИ - НАФТА - БЕНЗИН - УЉЕ (Скопје) 16 Aug 2013 | 02:44 am

ПРОДАВАМ ПОЛОВНИ ПЛАСТИЧНИ КАНИСТРИ за НАФТА - БЕНЗИН - УЉЕ од 25-27 ЛИТРИ. КОНТАКТ: 075/ 664-353 / / 078/ 956-419

Related Keywords:

agencija juris, w.w.w.moznostiohrid.mk, rabotno vreme ohridska banka, sistem za parno greenje, cena na parket, asus gx100sb, agencija za nedviznosti golijat, eftina kuka, obikolnica mk, prostorna orientacija vo suma

Recently parsed news:

Recent searches: