Ribar - ribar.com.mk

General Information:

Latest News:

Св.Стефан - Охрид, прво место на државен куп 26 Aug 2013 | 01:01 pm

Во организација на Македонската Риболовна Федерацина денес (25.08.2013 год.) се одржа натпревар во спортски риболов за најмладите натпреварувачи - риболовци, во дисциплината „пливка“. На овој натпр...

Полнета --ПАСТРМКА --на мој начин ..Оки-рибар 25 Aug 2013 | 01:17 pm

Автор: Okiribar Овој пат ке припремиме --Пастрмка на мој начин— која верувам дека ке ви се допадне. За приготвување на овој рецепт ни се потребни следните состојки. По можност рибата да биде свежа и...

Ах тој Пињос.... 23 Aug 2013 | 01:14 pm

Автор: $DARE$ Поздрав пријатели ! Дента кога заминував за Грција и јас како и Вие прашував за местата и начинот на риболов на Пињос, за дел од Вашите лични искуства ама нажалост не добив никаква...

Гого со големиот сом од Тиквешко 22 Aug 2013 | 02:16 pm

Видео кое дефинитивно заслужува да си го најде местото на нашиот сајт....

Скобалијада на Црн Дрим 21 Aug 2013 | 02:05 pm

Автор: Emil Оваа година малку ми останува време за риболов. Од друга страна секогаш кога ќе најдев слободно време се случуваше да се промени водостојот на река Црн Дрим и да останам без позначае...

Све “капиталци“ на Вардар 20 Aug 2013 | 03:28 pm

Автор: Crven vs Bobi Brada Вардар крие навистина многу риба, но оди најди ја и извадија (онаа големата). Со оваа помисла јас и Боби Брада изминатиот викенд се упативме на Вардар (Демир Капија). М...

РИБЉА ЧОРБА на Вардарски начин а ла Боби БРАДА 18 Aug 2013 | 02:11 pm

Автор: Bobi Brada РИБЉА ЧОРБА. Топла и вкусна. Универзален специјалитет на рибарите од целиот свет. Направен на милион различни начини. Секој рибар ја приготвува на свој особен начин. Мноштво на вкус...

Убавина на мушичарењето 8 17 Aug 2013 | 02:19 pm

{flike} 

Recently parsed news:

Recent searches: