Rozali - zdrave.rozali.com - Rozali.com

Latest News:

Лечебната сила на дърветата 21 Aug 2013 | 11:21 am

Гората е природен лечител и в това са вярвали още древните гърци, които наричали дърветата „Боговете в зелено“. А, за да се докоснете до лечебната им сила, е важно да се свържете пряко с енергийния им...

6 природни средства срещу горещините 19 Aug 2013 | 01:00 am

Колкото повече се покачват температурите, толкова по-упорито става търсенето на спасение от горещините. Освен дискомфорта, който причинява, жегата може да е и опасна за здравето. Затова предлагаме ви ...

Фибромиалгия – необяснима болка 14 Aug 2013 | 11:06 am

Фибромиалгията е типично женско състояние или заболяване изразяващо се в хронична болка по цялото тяло. На какво се дължи, какви са симптомите и как се лекува фибромиалгия?

Летен обрив – на какво се дължи? 7 Aug 2013 | 01:00 am

Заедно с перфектния шоколадов загар лятно време може да се сдобиете и с неприятен кожен обрив. Но не само слънчевите лъчи крият опасност от поява на обриви. Ето най-честите причини за тях и начините д...

Какво да правим при топлинен удар? 5 Aug 2013 | 02:39 am

Освен горещи емоции, летният сезон крие и сериозни рискове за здравето, най-опасният от които е т.нар. топлинен удар. Какво да правим при топлинен удар и как да се предпазим от него?

Видове хума – лечебни свойства 31 Jul 2013 | 01:00 am

Хумата е лечебна глина, позната под различни цветове. А всеки цвят хума има специфични лечебни свойства. Ето какви са те.

Високото кръвно налягане - „тихият убиец" 29 Jul 2013 | 01:00 am

Според направени изследвания половината от европейците, които страдат от високо кръвно налягане, са жени. Сред хората над 80-годишна възраст жените наброяват дори 70%.

Здраве според вида на ноктите 24 Jul 2013 | 11:22 am

Ноктите са отражение на вътрешното здраве. В зависимост от цвета, формата, релефа, наличието на несъвършенства по ноктите може да се гадае какво е здравословното ви състояние.

Предимства на морската сол 22 Jul 2013 | 01:00 am

Ако има хора, които категорично твърдят, че солта е вредна за здравето, то те сигурно не са чували за ползите от морската сол. Вижте кои са най-важните здравословни предимства на морската сол.

Котешка стъпка – билката на Левски 17 Jul 2013 | 01:00 am

Билката котешка стъпка е позната още като билката на Левски, тъй като той я използвал за лечение на всякакви болести в годините, когато е бил свещеник. А днес много билкари и някои лекари вярват, че б...

Related Keywords:

horoskop, story, розали, rozali, sanovnik, лунна диета, съновник, rozali.com, rozali.bg

Recently parsed news:

Recent searches: