Savana - savana.com.mk - News

Latest News:

Вест од 25/04/2013 25 Apr 2013 | 05:00 am

На меѓународниот саем за туризам, "SKOPJE TRAVEL MARKET", на 26.Април, во 13.00 ч, во Галеријата на Хала 1, новоформираниот "IATA ATC - Travel Training Center" во Скопје, ќе одржи презентација, на про...

Вест од 15/04/2013 15 Apr 2013 | 05:00 am

На престојниот меѓународен саем за туризам - SKOPJE TRAVEL MARKET, туристичката фирма SAVANA ќе се претстави со сите свои веќе познати брендови. Доколку сте заинтересирани за нашите понуди, Ве поканув...

Вест од 15/03/2013 15 Mar 2013 | 04:00 am

Од неодамна започна да работи, новиот сектор на Савана, посветен на прометот со недвижности во регионалните дестинации за одмор. Веќе познат под името Holiday Real Estate, овој наш сектор преку својат...

КАЈРОН ИНФО Јан 28 Jan 2013 | 08:49 pm

... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! ... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! > ВО ТЕК Е ДИСТРИБУЦИЈА НА НАЈНОВИОТ КАТАЛОГ СО ПРОГРАМИ ЗА ПРАЗНИКОТ 8-МИ МАРТ, ИЗБЕРЕТЕ ОД АКТУЕЛНИТЕ АРАНЖМАНИ ЗА ПАРИЗ, РИМ, МИЛАНО, ВЕНЕЦИЈА, БУДИМПЕШТ...

КАЈРОН ИНФО 1 Jul 2012 | 08:00 am

... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! ... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! > ВО АКТУЕЛНА ПРОДАЖБА ВЕЌЕ ОДАМНА СЕ НАОЃААТ, НАЈУБАВИТЕ АРАНЖМАНИ ЗА ГОДИНАШНАТА ЛЕТНА СЕЗОНА ВО ГРЦИЈА, ТУРЦИЈА, ХРВАТСКА, ЦРНА ГОРА И БУГАРИЈА ... > ДОК...

КАЈРОН ИНФО 28 May 2012 | 12:00 pm

... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! ... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! > ВО АКТУЕЛНА ПРОДАЖБА, ВЕЌЕ СЕ НАОЃААТ НАЈУБАВИТЕ АРАНЖМАНИ ЗА ПРЕСТОЈНАТА ЛЕТНА СЕЗОНА... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! ... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! > ДОКОЛКУ НАЈПОСЛЕ ПОМИС...

Вест од 16/12/11 16 Dec 2011 | 02:00 pm

... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! ... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! > СЛОБОДНИТЕ МЕСТА ЗА НОВОГОДИШНИТЕ АРАНЖМАНИ СЕ ПРИ КРАЈ, ДОКОЛКУ СЕУШТЕ ПЛАНИРАТЕ НЕКАДЕ ДА ОTПАТУВАТЕ, ПОВЕЛЕТЕ И ОДБЕРЕТЕ ГИ АРАНЖМАНИТЕ ЗА: ВЕНЕЦИЈА,ВЕ...

Вест од 16/12/11 16 Dec 2011 | 09:00 am

... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! ... НАЈНОВИ ВЕСТИ !!! > СЛОБОДНИТЕ МЕСТА ЗА НОВОГОДИШНИТЕ АРАНЖМАНИ СЕ ПРИ КРАЈ, ДОКОЛКУ СЕУШТЕ ПЛАНИРАТЕ НЕКАДЕ ДА ОTПАТУВАТЕ, ПОВЕЛЕТЕ И ОДБЕРЕТЕ ГИ АРАНЖМАНИТЕ ЗА: ВЕНЕЦИЈА,ВЕ...

Вест од 15/12/11 15 Dec 2011 | 02:00 pm

Потсетување на една вест од 07.04.2009 година... За Македонскиот туризам! >>> Развојните проекти во реализација на секторот за Incoming туризам во Савана, во текот на месец Март ги промовираше новите ...

Вест од 15/12/11 15 Dec 2011 | 09:00 am

Потсетување на една вест од 07.04.2009 година... За Македонскиот туризам! >>> Развојните проекти во реализација на секторот за Incoming туризам во Савана, во текот на месец Март ги промовираше новите ...

Related Keywords:

savana, savana.com.mk, savana mk, savana skopje, savana turs, savana tours skopje, www.savana.com.mk, turisticki agencii skopje, савана

Recently parsed news:

Recent searches: