Tvalsat-m - tvalsat-m.com.mk

General Information:

Latest News:

MODA NË MTV VMAs 2013 27 Aug 2013 | 07:21 pm

MTV VMAs, eventi I shumë pritur nga artistët e mirëfilltë dhe jo vetëm. Disa për tu shfaqur vetëm në aparencë, kurse të tjerë presin vlerësimin e punës së tyre një vjecare. Si gjithnjë shpenzohet shum...

FITUESIT E MTV VMAs 2013 27 Aug 2013 | 07:18 pm

MTV VMAs është njëri ndër eventet muzikorë më të shumë pritur nga artistët hollyëoodian, I cili mbahet një herë në vit, me qëllim vlerësimin e punës së artistëve gjatë një viti. Kështu edhe ky vit bër...

Borë e pazakontë në Kili 27 Aug 2013 | 07:12 pm

Derisa Kalifornia është përfshirë nga flakët , shkretërira Arakama në Kili është, një nga më të thatat në Botë, është befasuar nga reshjet e Borës.

Gruevski: Me firmosjen zgjodhëm interesat e shtetit 27 Aug 2013 | 07:04 pm

Kryeministri Gruevski e quajti sot raportin e Komisionit hetimor, pikërisht pjesën e kualifikimeve juridike, një raport partiak të cilin subjekti i tij e firmosi vetëm

Xhamia e Manastirit shndërrohet në muze 27 Aug 2013 | 06:45 pm

Bashkësia Fetare Islame nuk do të lejojë asnjëherë që “Jeni Xhamia” në Manastir të shndërrohet në muze ose galeri. Kështu paralajmëruan nga BFI-ja duke hedhur

Houit, përshëndeti firmosjen e raportit 27 Aug 2013 | 06:35 pm

Raportuesi i Parlamentit Evropian për Maqedoninë Riçard Houit ka përshëndetur firmosjen e raportit të Komisionit Hetimor për ngjarjet e 24 dhjetorit. Sipas tij, kapërcimi i

Gjoba shkelësve të ligjit gjatë vendosjes së studentëve në Konvikte 27 Aug 2013 | 06:31 pm

7 500 euro deri në 15 mijë euro është gjoba për subjektet juridike, konkretisht për menaxherët e Konvikteve Studentore që do të shkelin ligjin dhe

Davitkovski: Tani duhet të nis implementimi i raportit 27 Aug 2013 | 06:16 pm

Pas firmosje së raportit të  Komisionit Hetimorë, pritet të kalohet në fazën e dytë e cila nënkupton formimin e një komisioni tjetër parlamentar nga të

Memorandum për bashkëpunim ndërmjet MASH-it dhe Këshillit britanik 27 Aug 2013 | 01:15 pm

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Spiro Ristovski dhe drejtoresha e Këshillit britanik në Maqedoni, Eleonora Zaprova sot do të nënshkruajnë Memorandum për bashkëpunim.Memorandumi parasheh mbështetje

Musharraf në gjyq për vrasjen e Bhuttos 27 Aug 2013 | 01:11 pm

Ish-sunduesi ushtarak i Pakistanit, Pervez Musharraf, do të paraqitet sot në gjykatë, për rolin e tij të dyshuar në vrasjen e ish-kryeministres Benazir Bhutto.Më 20

Recently parsed news:

Recent searches: