Tvpaket - tvpaket.com.mk

General Information:

Latest News:

МТВ ја објави гледаноста на „Евровизија 2012“ 30 May 2012 | 03:24 am

Одличниот рејтинг што Македонската радио телевизија го постигна за време на директниот преност на „Евровизија 2012“ денеска беше објавен на нивниот официјален интернет портал. На 26-ти мај достигнале ...

Мадона е на иста возраст со една од „бабушките“ 29 May 2012 | 04:49 am

Доколку некој не знае колку години има поп дивата Мадона, а нејзиниот физички изглед го спореди со, на пример, „бабушката“ Алевтина, сигурно ќе си помисли дека Американката е двојно помлада од Русинка...

Recently parsed news:

Recent searches: