Webatvantage - webatvantage.be

General Information:

Latest News:

'Want' button op komst? 4 Jul 2012 | 07:00 am

Laat je cachegeheugen geen verstoppertje spelen. 20 Jun 2012 | 07:00 am

Hoewel de inhoud van uw favoriete website al dagen geactualiseerd is, zie je nog steeds de verouderde informatie. Tijd voor een nieuwe computer, denkt u. Al kan u misschien toch beter eerst het cacheg...

Google Pinguïn update en ranking voor webdesign. 4 Jun 2012 | 07:00 am

Onze website werd afgestraft voor een opzoeking op het woord webdesign, kort voor de Pinguïn update. In dit blogbericht worden enkele merkwaardigheden toegelicht.

Google Pinguïn update en ranking voor webdesign. 4 Jun 2012 | 04:00 am

Onze website werd afgestraft voor een opzoeking op het woord webdesign, kort voor de Pinguïn update. In dit blogbericht worden enkele merkwaardigheden toegelicht.

Webatvantage aan de tap(biljart) 15 May 2012 | 11:00 am

Ook webdesigners houden lunchpauze. Sinds er bij Webatvantage een biljarttafel naar de eerste verdieping werd gehesen, ervaren onze boterhamdozen echter zware concurrentie van ballen en keus.

Google wil enkel kwalitatieve backlinks 25 Apr 2012 | 11:00 am

De algoritmes van Google worden almaar beter in het afstraffen van websites die gebruikmaken van goedkope trucs om backlinks te verzamelen. Best twee keer nadenken voor je erop intekent.

Mailings via Mendeleev, nieuwsbrieven die werken 21 Apr 2012 | 11:00 am

Webatvantage ontwikkelde een betrouwbaar nieuwsbrievensysteem dat volledig geïntegreerd werd in ons eigen Content Management Systeem, Mendeleev.

Ogone maakt betaalfaciliteiten voor opstartende webshops eenvoudiger 9 Feb 2012 | 01:00 pm

Dankzij "Ogone Collect" kan een opstartende of bestaande webshop door middel van slechts één overeenkomst met Ogone verschillende betaalmogelijkheden aanbieden.

Google Analytics schemert door in de sitelinks 21 Dec 2011 | 01:00 pm

De sitelinks die Google op zijn resultatenpagina's toont, helpen ons om snel de informatie te vinden die we op het web zoeken. Of de zoekrobot sitelinks laat zien en zo ja, welke sitelinks dat dan wel...

Webdesign is meer dan een eerste indruk 19 Dec 2011 | 01:00 pm

"Ik wil een mooie website." Dat is ook in 2011 het zinnetje geweest dat webdesigners het vaakst te horen kregen. Een mooie vormgeving is een zeer terechte bezorgdheid van iedereen die een of andere vo...

Related Keywords:

unizo, koelkast, unizo webshop voorwaarden, webdesign gent, webatvantage, webatvang, what the fopnt, webaventage, website maken voor smartphone hoe, gent webshop

Recently parsed news:

Recent searches: