Zive - jnp.zive.cz - JNP.cz

Latest News:

Nejlepší programy a rozšíření pro Skype 25 Aug 2013 | 03:00 am

Je něco, co vám ve funkčnosti Skypu chybí? Můžete to najít u externích programů či ve Skypem nabízených aplikacích. Přinášíme vám tipy na ty nejoblíbenější, nejstahovanější a nejzajímavější.

5 nejlepších možností pro správu osobních financí 18 Aug 2013 | 03:00 am

Kontrola finanční bilancí vlastní osoby nebo rodiny je nyní možná nejen za pomoci počítače, ale také prostřednictvím mobilních aplikací, webových služeb a správy dat v cloudu. Jaké řešení je to nejlep...

Nejlepší nástroje pro správu ovladačů 11 Aug 2013 | 03:00 am

Za pomoci čtenářů Živě.cz vybíráme ty nejlepší programy pro správu, aktualizaci či opravu ovladačů v počítači. Učiňte s nimi svůj systém rychlejší, stabilnější a bezpečnější.

4 nejlepší programy pro zpracování fotek z dovolené 28 Jul 2013 | 04:25 pm

Hromady fotek z výletů, dovolených a prázdninových akcí volají po zpracování. V čem se vám budou krotit nejlépe? Radíme s přispěním názorů čtenářů Živě.cz

Outlook.com na vlastní doméně: není jenom Google Apps 26 Jul 2013 | 03:00 am

Zaregistrujte si doménu za pár korun a pomocí Live Custom Domains si na ní založte e-mailovou schránku Outlook. Je to zdarma a pěkně na vlastní doméně.

Jak dostat doplňky Chromu do Opery a naopak 23 Jul 2013 | 03:00 am

Pokud vám v Opeře chybí nějaké funkce, nezoufejte. Rozšíření pro Chrome jsou nyní k dispozici uživatelům Opery. Jejich zprovoznění zabere jen pár vteřin.

Nejlepší nástroje pro vylepšení a kontrolu HTML kódu 14 Jul 2013 | 03:00 am

Vytvoření webové stránky s sebou zpravidla nese i důsledné prověření jejího kódu. Využívají se k tomu nástroje vhodné pro jeho kontrolu, optimalizaci, kompresi a všemožné další vylepšení.

Nejlepší doplňky pro Firefox dle čtenářů Živě.cz 7 Jul 2013 | 03:00 am

Firefox patří mezi nejpopulárnější a nejrozšířenější webové prohlížeče na světě. Disponuje širokou základnou fanoušků a vývojářů, kteří mu dodávají nejrůznější vylepšení. Která jsou ta nejlepší?

Related Keywords:

google, zive, zive.cz, live mesh, computer, firefox 5, zive cz, sandy bridge notebook, wimbledon online

Recently parsed news:

Recent searches: