Blidaru - blidaru.net - Blidaru.net

Latest News:

De ce e bine să fii fericit azi? 25 Aug 2013 | 06:00 pm

Idealul fericirii pe care îl cauți pe termen lung s-ar putea să fie dezamăgitor, de-asta e important să crezi și să spui că „AZI sunt fericit!”. Votează creația recomandată în Nokia Lumia Design Compe...

Spălarea creierelor oferită de mass-media încă funcționează 24 Aug 2013 | 11:37 pm

Despre știri, despre ceea ce îmi doresc să văd și să aud și despre ce nu îmi doresc, în comparația cu ceea ce mi se oferă de către mass-media românească.

5 obiective pe care trebuie să le vezi dacă ajungi în Focşani 24 Aug 2013 | 02:43 pm

Cinci obiective care nu trebuie ratate dacă vizitaţi oraşul Focşani. Un top realizat într-o manieră subiectivă, însoţit de scurte descrieri şi imagini reprezentative.

Tableta City+ de la AllView este disponibilă de ieri 24 Aug 2013 | 12:08 am

AllView City+ este succesorul tabletei low-cost Speed City, venind cu câteva îmbunătățiri despre care puteți afla din articol.

Iar am avut probleme cu resursele folosite de blog 23 Aug 2013 | 08:37 pm

O veche problemă a revenit peste noapte și nu a plecat până nu m-a supărat de trei ori. Din fericire, de azi-dimineață totul pare ok, dar nu trebuie să rămân fără varianta de rezervă în privința găzdu...

CNE consideră noul proiect de decontare a transportului pentru elevi ca fiind o măsură dezavantajoasă 23 Aug 2013 | 03:20 pm

Consiliul Naţional al Elevilor prezintă printr-un comunicat de presă dezavantajele modificării metologiei de decont a transportului pentru elevi. Vezi care sunt principalele dezavantaje.

De ce sunt zgârcit când dau like-uri? 23 Aug 2013 | 02:54 pm

Veche poveste cu modul în care urmăresc paginile Facebook. Despre fani, eficientizare, informaţie, avantaje, dezavantaje, liste de interese în articol.

Poţi contribui la construcţia panourilor din tabăra de lucru de la Ursici 22 Aug 2013 | 10:05 pm

În perioada 7-15 septembrie, în satul Ursici, va fi organizată o tabără de lucru ce are ca scop construcţia panourilor. Poţi să ajuţi ca voluntar. Detalii în articol.

An eye for an eye makes the whole world blind 22 Aug 2013 | 09:41 pm

Asociaţia Change Your Lifestyle for You s-a implicat în desfăşurarea unui proiect finanţat prin Tineret în Acţiune, având ca temă promovarea unui comportament antiagresiv în mediul preuniversitar.

Papa Pear Saga ajunge pe dispozitivele mobile 21 Aug 2013 | 09:05 pm

Jocul Papa Pear Saga va ajunge din toamnă pe dispozitivele mobile, urmând a avea 120 de nivele şi putându-se sincroniza cu versiunea de pe Facebook. Detalii disponibil in articol.

Related Keywords:

twitter login, site-uri de socializare, dead space serial, defapt, de fapt, siteuri de socializare, lenjerie reply, robotzi ep6, coduri fifa 2010 pc, situri de socializare

Recently parsed news:

Recent searches: