Blogspot - keratsinivoice.blogspot.com - Keratsini Voice - Κερατσίνι Voice

Latest News:

ΟΛΠ: Σε κόκκινη νομική γραμμή σκοντάφτει το deal της Cosco 27 Aug 2013 | 01:46 pm

ΟΛΠ-0,72% - Cosco, με το βλέμμα όλων στραμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί η υπόθεση, στο βαθμό που δεν υπάρξει νομική λύση που να καλύπτει όλες τις πλευρές. Διαβάστε περ...

Χαράς ευαγγέλια για γυναίκες: Βιάγκρα γένους θηλυκού 27 Aug 2013 | 01:44 pm

Σύμφωνα με τους αμερικανούς γιατρούς που διεξάγουν τις κλινικές δοκιμές, «τα χάπια του πόθου», αποτελεσματικά και ακίνδυνα όπως τονίζουν, θα βρουν πολύ σύντομα τον δρόμο τους προς τα - αμερικανικά - φ...

Ταχύτερο κατά 31% το νέο iPhone 5s; 27 Aug 2013 | 01:41 pm

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου του Fox News, Κλέιτον Μόρις, θα έχει και ξεχωριστό τσιπάκι ανίχνευσης κίνησης για τη φωτογραφική κάμερα Διαβάστε περισσότερα »

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ 26 Aug 2013 | 05:00 pm

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε την Τετάρτη το βράδυ στην πλαζ Φρεαττύδας, όπου με φόντο την Αυγουστιάτικη πανσέληνο, άκουσε τη Λένα Παπαδοπούλου σε λαϊκές επιτυχίες της. Διαβάστε περισσότερα »

Τι πρέπει να ξέρετε αν νοικιάσετε σπίτι 26 Aug 2013 | 04:00 pm

Συμβουλές για τους φοιτητές αλλά και για όσους αποφάσισαν με την επιστροφή από τις διακοπές να κάνουν… μετακόμιση δίνει το ΚΕΠΚΑ. Ειδικά για τους φοιτητές, το πρώτο πρόβλημα, για όσους πέτυχαν, σε σχο...

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 26 Aug 2013 | 02:42 pm

Ο «Δήμος Σαλαμίνας» και η «Στάση Ζωής» δίνει μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με αρωγό τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή Πειραιά στη μεγάλη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου. Διαβάστε περισσότερα »

«Λουκέτο» για 48 ώρες το κέντρο που εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής 26 Aug 2013 | 01:45 pm

Σφραγίστηκε για 48 ώρες το νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιούσε εμφανίσεις o τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, επειδή δεν έκοβε αποδείξεις. Διαβάστε περισσότερα »

"Τρέχουν" για τη διαθεσιμότητα 26 Aug 2013 | 01:39 pm

Το σύνθημα για την τελική ευθεία των αλλαγών στο Δημόσιο αναμένεται να δώσει σήμερα ο πρωθυπουργός, κατά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Διαβάστε περισσότερα »

Τρόμος στη Ραφήνα: Τεμαχισμένο πτώμα 70χρονης βρέθηκε σε σακούλες σκουπιδιών! 25 Aug 2013 | 02:38 pm

Δύο μικρά παιδιά οδηγήθηκαν στο μακάβριο εύρημα, εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας - Κουζινομάχαιρο χρησιμοποίησε ο δράστης (ή οι δράστες) - Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία Διαβάστε περισσότερα »

Γ. Στουρνάρας: Δεν μιλάμε για νέο μνημόνιο 25 Aug 2013 | 02:35 pm

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Επιτρόπου Έτινγκερ για το ύψος του νέου πακέτου στήριξης της Ελλάδας, και ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας δηλώνει σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, ότι ...

Recently parsed news:

Recent searches: