Canakokey - canakokey.com - Çanak Okey

Latest News:

Çanak Okey’i her gün oynayın günlük bonuslarınız katlanarak artsın. 23 Feb 2012 | 03:00 am

Çanak Okey oyunumuzu her gün oynayın günlük bonuslarınız katlanarak artsın, her gün 4000 ML bonus kazanın. Çanak Okey Facebook’un en çok oynanan ve en eğlenceli okey oyunu.

Facebook hesabın ile hemen Çanak Okey oyununa katıl. 21 Feb 2012 | 02:10 am

Çanak Okey oyununa girebilmek için Facebook hesabın olması yeterli. Hemen Facebook hesabın ile giriş yap binlerce oyuncu ile sohbet ve eğlence ile yeni arkadaşlıklar kazan.

Çanak Okey’i tam ekran veya geniş ekran oynayabilirsiniz. 9 Feb 2012 | 10:53 pm

Çanak Okey oyunumuzu ekranın sağ üst kısmında bulunan geniş ekran veya tam ekran seçenekleri ile kullanabilirsiniz. Okey taşlarını daha iyi görebilmeniz ve oyuna daha iyi konsantre olmanız için bu öze...

Çanak Okey oyununda Facebook profili gizleme ayarı. 3 Feb 2012 | 02:09 am

Çanak Okey oyunumuzda oyun sırasında diğer oyuncuların Facebook profilinize ulaşmasını istemiyorsanız ekranın sağ üst tarafında bulunan Ayarlar bölümünden gerekli yeri işaretleyebilirsiniz.

Çanak Okey de ML lerin bittiğinde arkadaşlarından isteyebilirsin. 1 Feb 2012 | 12:19 am

Çanak Okey oyunumuzda, ML leriniz bittiğinde oyun ekranın üst kısmında bulunan Para İste butonundan yapacağınız paylaşım ile arkadaşlarınızdan size para göndermelerini isteyebilirsiniz.

Çanak Okey oyunumuzun ekran görüntüleri için videomuzu izleyin. 24 Jan 2012 | 04:15 am

Facebook’un en çok oynanan, en hızlı okey oyunu olan Çanak Okey oyunumuzun ekran görüntülerinden derlediğimiz bu videoyu izlemenizi rica ederiz. Mynet Çanak Okey from Mynet Oyun on Vimeo. Drakensang...

Seviyene göre odanı seç. 21 Jan 2012 | 06:29 am

Çanak Okey oyununda seviyene göre odanı seçebilirsin. Yeni başlayanlar oyunu öğrenmeye vakit bulabilecek ustalarda kendilerine göre rakip bulabilecekler. Çanak okey oyununa girdiğinde önce salonu sonr...

Çevir Kazan ile ML lerinizi arttırın. 21 Jan 2012 | 04:09 am

Şansınıza güveniyor musunuz? Çanak Okey oyununda paranız azaldığında veya mevcut paranızı daha da yükseltmek istediğinizde Çevir Kazan ile kasanızdaki paranızı daha da yükseltebilirsiniz.

İstediğin şehre ait salonda oyna, arkadaşlarını bul! 21 Jan 2012 | 02:07 am

Çanak Okey oyununda şehir isimlerine göre açılan salonlardan yaşadığın veya istediğin herhangi bir salonda oyun oyna arkadaşlarınla sohbet et, daha kolay arkadaşlıklar kur.

Çanak Okey oyunumuzda hediyelerinle sohbeti ve eğlenceyi arttır. 21 Jan 2012 | 12:15 am

Çanak Okey oyunumuzda kazandığın ML ler ile arkadaşlarını da sevindirmeyi unutma. Vereceğin hediyeler ile masada sohbeti ve eğlenceyi arttır. Çanak Okey oyununda arkadaşlarının hediyelerini bozdurarak...

Recently parsed news:

Recent searches: